Carry88
Moderator
Ale dlaczego nie możecie się starać? Ja teraz tylko popołudniami staram się Wad nadrobić, ale ciężko mi to wychodzi bo dużo piszeciei nie wiem, chyba mnie coś ominęło
![]()
Ale ja myślę że każdą z nas nachodzi czasami taki kryzysja też chce ogarnąć wyniki po poronieniu i czekać tyle i kazał mi mój ginekolog (3 miesiące) , ale nie wiem czy się nie wkurzę i nie będziemy próbować w następnym cyklu... Co ma być to będzie
ciężko tak czekać w tym zawieszeniu. A i tak człowiek nigdy nie wie kiedy postąpi dobrze...
ja sie mogę jeszcze załamać jak okaże się że cykle też mi się rozjadą... To musi być frustrujące
![]()
Bo muszę najpierw zbic homocysteine do bezpiecznego poziomu a to dosyć długotrwały proces. Wcześniej udało nam się od razu i teraz nie wiem czy próbować czy nie. Totalny mętlik. U mnie za kilka dni minie 3 miesiące od zabiegu więc to jedno już z głowy, ale cykle rozjechane gdzie zawsze miałam wszystko książkowo i nawet nie wiem kiedy okres, kiedy owulacja itp. Dzisiaj to mnie dopada frustracja zdecydowanie.
A co u Ciebie?