Magd.a
Fanka BB :)
Nie to że chcemy po nowym roku ale muszę czekać minimum pół roku po podaniu tej chemii![]()
Dziękuję za miłe słowa [emoji8]
Też trzymam mocno kciuki za Ciebie![]()
Ja bym sie nie poddawala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie to że chcemy po nowym roku ale muszę czekać minimum pół roku po podaniu tej chemii![]()
Dziękuję za miłe słowa [emoji8]
Też trzymam mocno kciuki za Ciebie![]()
Też tak myślę tylko boje się powtórki z rozrywki i to mnie trochę stopuje.Ja bym sie nie poddawalapol roku minie
![]()
Każda, która to przeszła będziesz się bała, że sytuacja się powtórzy. Zawsze już będziesz a bać, ale mam nadzieję, że się odważysz.Też tak myślę tylko boje się powtórki z rozrywki i to mnie trochę stopuje.
Tez tak mówiłam, a juz mam za sobą dwa testyU mnie dziewczyny kończy się okres i biorę się do działaniaw sumie to będzie mój pierwszy cykl starań - poprzedni to był taki cykl 0
planuje nie świrować, nie robić testów owulacyjnych, nie uprawiać seksu z zegarkiem i kalendarzem w ręku - chcemy na luzie, oby jak najdłużej. Choć w sumie chyba powinnam napisać, że "oby jak najkrócej"
testów ciążowych też nie planuje robić, a co, tak zaszaleję
choć pewnie bliżej terminu okresu mi to przejdzie ...
Trzymajcie za mnie kciuki, ja trzymam za Was! Szykujmy się na majówki![]()
![]()
Tez tak mówiłam, a juz mam za sobą dwa testy
[/QUOTE Ja też planuje byś twarda w tym miesiacu i zrobić dzień przed.spodziewana @, bo wyjezdzamy tego dnia do znajomych i wiadomo o.co.chodzi %
Ale mam.3 testy w domuczuje że będą mnie.kusic do złego
![]()
No dlatego mówię, że pod koniec cyklu pewnie będzie inna śpiewkaTez tak mówiłam, a juz mam za sobą dwa testy![]()
U mnie to samo. Koniec i czas na działanieU mnie dziewczyny kończy się okres i biorę się do działaniaw sumie to będzie mój pierwszy cykl starań - poprzedni to był taki cykl 0
planuje nie świrować, nie robić testów owulacyjnych, nie uprawiać seksu z zegarkiem i kalendarzem w ręku - chcemy na luzie, oby jak najdłużej. Choć w sumie chyba powinnam napisać, że "oby jak najkrócej"
testów ciążowych też nie planuje robić, a co, tak zaszaleję
choć pewnie bliżej terminu okresu mi to przejdzie ...
Trzymajcie za mnie kciuki, ja trzymam za Was! Szykujmy się na majówki![]()
![]()
Ja w poprzednim cyklu zamówiłam na allegro ale przyszły jak już była @. I teraz leżą i czekają.No dlatego mówię, że pod koniec cyklu pewnie będzie inna śpiewka
@Malwa93 ja na szczęście żadnych testów nie mam i zamierzam omijać apteki i Rossmana szerokim łukiembo wiem jak to jest, jak testy gdzieś czyhają w szafkach ;p
Ha ha A ja wczoraj byłam ze synem w Rossmannie i oczywiście kupiłam dwa. Ale to dlatego że nie miałam w domu żadnego. Tym razem do niedzieli mnie nie ma w domu. Nie zabieram ich ze sobą więc testuje dopiero w poniedziałek (dzień spodziewanej @)No dlatego mówię, że pod koniec cyklu pewnie będzie inna śpiewka
@Malwa93 ja na szczęście żadnych testów nie mam i zamierzam omijać apteki i Rossmana szerokim łukiembo wiem jak to jest, jak testy gdzieś czyhają w szafkach ;p