reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Moj przestal rosnac nie dostawal wystarczajaco jedzenia z placenty,mialam wywolywany w 37 tyg jak ty
Mamy dużo wspólnego 😄 Zobaczymy czy się uda dzieki temu te usg dostać dodatkowe.
Ogólnie w szpitalu nie miałam na co narzekać, fajnie że szybko wyszłam bo lubie dochodzić do siebie w domu. No i te jedzenie :D

reklama
Dziewczyny jak radzicie sobie że wdeciami.?
Jem Owoce i warzywa, nie wiem co jeszcze mogę jeść. Dziś zjadłam gołąbki i w toalecie na autostradzie Panie mnie puszczaly pierwszą tak mi brzuch wywalilo 🙈😂
10 lipca ostatnia @, jak dalej tak będzie to w 9 miesiącu będę miała ogromniasty brzuch haha
Mam to samo! I w ogóle sobie nie radzę! Wieczorami to aż płakać mi sie chce, tak mnie rozsadza, wyglądam jak w 5 miesiacu. Dobrze, ze mąż ma zapalenie zatok i stracil węch, bo przecież przy takich wzdęciach nie da sie tego trzymać i trzeba wypuścić!😂 koszmar😜 ale z tego co czytałam to w ciazy można chyba brać espumisan. Ale najlepiej spytać lekarza lub w aptece jak cos

Dziewczyny jak radzicie sobie że wdeciami.?
Jem Owoce i warzywa, nie wiem co jeszcze mogę jeść. Dziś zjadłam gołąbki i w toalecie na autostradzie Panie mnie puszczaly pierwszą tak mi brzuch wywalilo 🙈😂
10 lipca ostatnia @, jak dalej tak będzie to w 9 miesiącu będę miała ogromniasty brzuch haha
Mam to samo . I nawet 10lipca miałam ostatni okres.
Ja jem dużo warzyw i owoców bo mam na nie ochotę (a takto wcale nie jadłam ) taaaakie mam wzdęcia że masakra.
A mam pytanie . W ktorym jesteś tygodniu ? Widziałaś już pęcherzyk ?

Mam to samo! I w ogóle sobie nie radzę! Wieczorami to aż płakać mi sie chce, tak mnie rozsadza, wyglądam jak w 5 miesiacu. Dobrze, ze mąż ma zapalenie zatok i stracil węch, bo przecież przy takich wzdęciach nie da sie tego trzymać i trzeba wypuścić!😂 koszmar😜 ale z tego co czytałam to w ciazy można chyba brać espumisan. Ale najlepiej spytać lekarza lub w aptece jak cos
Hahaha mój niestety nie ma chorych zatok i świetny wech , ale co trzymać nie wolno...
Ale reakcja w wc normalnie mnie zaskoczyła...

ja mam tak samo ☺😉 ost w ciąży jak miałam dwa dni brak tych objawów dostałam krwotok wiec spokojnie myśle ze to dobrze ☺😉
Uff...dziękuję bardzo mnie pocieszyłaś:) widocznie tak musi być. To moja pierwsza ciąża moze dlatego tak bardzo panikuję.Jutro jadę na krótki odpoczynek. Moze jak powdycham trochę swieżego powietrza i się uspokoję....to i dolegliwosci złagodnieją:) Tobie z calego serduszka tez tego życzę🤗😊

Mam to samo . I nawet 10lipca miałam ostatni okres.
Ja jem dużo warzyw i owoców bo mam na nie ochotę (a takto wcale nie jadłam ) taaaakie mam wzdęcia że masakra.
A mam pytanie . W ktorym jesteś tygodniu ? Widziałaś już pęcherzyk ?
Wg apki 5+2. Byłam na wizycie, ale USG mam dopiero 26 sierpnia. A Ty już widziałaś?

reklama
Muszę się was coś zapytać🙈ale się nie śmiejcie bo już nie pamiętam, śpiciena brzuchu? Leżycie na brzuchu? Do kiedy bezpiecznie można sobie tak leżeć na brzuchu?🙈
Ja nie śpię na brzuchu odkąd kilka dni po owu zaczęły mnie boleć piersi. Inaczej nigdy nie mogłam zasnąć jak tylko na brzuchu, A teraz śpię na boczku 😆

Do góry