Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba no-spę akurat lekarze polecają w ciążyDziewczyny pytanie za 100 pkt. Wziełam 1/2 nospy forte bo brzuch bolał dosyć mocno. Nie skonsulotawalam z lekarzem bo nie mam jak. Myslicie ze moge brac bez problemu?
Jak zwykle wojek google ma rożne zdanie w tym temaciechyba no-spę akurat lekarze polecają w ciąży
tez biorę bo wiem ze mogę ... ale to w ekstremalnych warunkachchyba no-spę akurat lekarze polecają w ciąży

Co Ty się tak kobieto uparłaś na te wymioty? Żadna z moich znajomych nie wymiotowała w ciąży, a jest ich sporo i ja też nie wymiotowałam i teraz też nie wymiotuje...szczerze to nie znam żadnej, która by wymiotowała w ciąży, także chyba jednak jest to mocno przesadzone...za to mdłości zdarzają się bardzo częstoWeszłam na wątek mam z lutego 2021 i tam wszystkie prawie rzygają, nie jestem przekonana,że to zagrywka filmowa. Chyba jednak to 80% nie jest przesadzone...
Co Ty się tak kobieto uparłaś na te wymioty? Żadna z moich znajomych nie wymiotowała w ciąży, a jest ich sporo i ja też nie wymiotowałam i teraz też nie wymiotuje...szczerze to nie znam żadnej, która by wymiotowała w ciąży, także chyba jednak jest to mocno przesadzone...za to mdłości zdarzają się bardzo często