Księgowość... od marca w domu. Praca mobilna. I nie narzekam. Do biura na stałe na pewno nie wroceDziewczyny, zmienię temat, trochę znowu na rozluźnienie i żeby się lepiej poznać, bo coś u nas napięta atmosfera
Było już o związkach, to może teraz czym się zajmujecie zawodowo?Ja pracuję z dziećmi, częściowo w szkole, częściowo w poradni. Jestem szkolnym specjalistą, terapeutą pedagogicznym. Więc aktualnie siedzę w domu od marca
![]()
reklama
Można uzupełnić sygnaturę i przy każdym wpisie będzie opis twojej historiiPrzydałaby się tu jakaś ściąga, kto ile się stara, jakie ma choroby i czy ma już dziecinie wiedziałam, że masz już syna! Jak Wasze emocje przed 1 klasa?
![]()
Powiedziała bym że krótko nawet bardzo w porównaniu do dziewczyn tutajOjej przykro, przytulamdługo się już staracie? Na dziś polecam spacer, dobre winko i wieczór z dobrym filmem
najgorszy początek @, później nowe siły i nowa wiara nadchodzi
wierzę, że ten cykl będzie Twój
![]()
Na przyszłość po prostu nie stawaj okoniem i nie wyśmiewaj. Jesteśmy tu po to, żeby się wspierać i wymieniać naszymi doświadczeniami i wiedzą. Czasami trzeba trochę spuścić z tonu i zastanowić się czy faktycznie ma się racje.Dziękuję chyba masz rację. Zwale to na hormony. Przepraszam jeśli ktoś poczuł się urażony. Naprawdę
Wszystkiego dobrego! I niech hormony szaleją dalej
bleucoco
Fanka BB :)
W razie problemów podpytaj się o zmianę na metformax, może będziesz lepiej na niego reagowałaGlucophageMam za 2 tygodnie wizytę, zapytam się o to.
Zaczynałam od 1x500, potem 2x`500 i w końcu docelowo 2x850 i dopiero czy 2x850 się zaczęło. A te mniejsze dawki nie są terapeutyczne
Sabi32
No ja jestem zaskoczona, koniecznie jutro rano lece po test....lacznie mialam 2 dni plamienia mocniejszego i wczoraj to juz totalna resztka, nigdy tak nie mialam, tym bardziej, ze miewam okresy tygodniowe i mega mocneU mnie się skończyło na poplamionej wkładce. Jestem raczej tej myśli że się udało. Test zrobię w poniedziałek bo mam jeden o czułości 25. Myślę że twój wyjdzie pozytywny![]()
Z drugiej strony, jak test wyjdzie negatywny, to pewnie przez ten dziwny okres caly cykl będzie dziwny..oby nie
Sabi32
Dzieki, bardzo bym chciala, a z drugiej strony sie boje, bo jednak to krwawienie...wiec jakby sie okazal test pozytywny, to znowu stres co to za krwawienie@Sabi32 @Eryka25 @magdula36 trzymam kciuki!!!I czekam na super wieści w poniedziałek z rana
może powinnyśmy w niedzielę robić kalendarium testów na nadchodzący tydzień
![]()
Martxx1
Witam moje kochane!
U mnie dziś dzień @, test taki jak poniżej.. Zamiast się cieszyć jestem załamana.. Miałam wrażenie, że kilka dni widziałam cienie. Boję się o biochemiczna znów. Ehhh, buziaki dla was
U mnie dziś dzień @, test taki jak poniżej.. Zamiast się cieszyć jestem załamana.. Miałam wrażenie, że kilka dni widziałam cienie. Boję się o biochemiczna znów. Ehhh, buziaki dla was
Załączniki
Ostatnia edycja:
młoda1994
Na tym pierwszym widzę kreskę bez wpatrywania się w test. Może leć w poniedziałek na betę? Trzymam mocno kciuki aby to była ciąża [emoji110][emoji110][emoji110]Witam moje kochane!
U mnie dziś dzień @, test taki jak poniżej.. Zamiast się cieszyć jestem załamana.. Miałam wrażenie, że kilka dni widziałam cienie. Boję się o biochemiczna znów. Ehhh, buziaki dla was [emoji177]
reklama
Martxx1
Bo ona jest taka prawdziwa... Dziś prawdopodobnie 14 dni po owu. Wszystko mi śmierdzi. Czuję się okropnie. Śpię juz 3 dni wczoraj wstałam, zjadłam i położyłam się i spałam do 13. Nigdy nie spałam w dzień chyba, że po imprezie.. Jutro pojadę na betę ale po południu. Chyba skocze po test i zrobię dziś i rano... ZwariujeNa tym pierwszym widzę kreskę bez wpatrywania się w test. Może leć w poniedziałek na betę? Trzymam mocno kciuki aby to była ciąża [emoji110][emoji110][emoji110]