Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam caly czas lekkie kłucie jakby z jajnika na przemian. Bolą mnie biodra jakby je ktoś rozciągał.Krzyż. I juz mam biegunkę z nerwów wiec dodatkowy ból doszedł.Konuev tego stresuWczoraj wieczorem mni kuło ale dosłownie dwie minuty. Ja mam takie dziwne te bóle jakby mi ktoś piąstkę włożył w dół brzucha i chciał ją rozłożyć w środkuale to sporadycznie tak raz na dwa dni - 2min.
Właśnie jadę zbadać betę czy wszystko jest ok bo w piątek się zestresowałam i lekko plamiłam chwilę
Teat robilam huz we wtorek wyszly dwie krsski pokaźne, potem w czwartek dwie mocne kreski oba testy popoludniuZrób test....bedziesz miala problem z glowy. Ja tak zrobiłam i 2 kreseczkoski wyszly. ..Lec po ten test i powiedz co wyszło![]()
Daj znać!Ja na 18. Ale raczej bez USG. Idę skonsultować bóle i po l4
Biegunka może być też objawem ciążyJa mam caly czas lekkie kłucie jakby z jajnika na przemian. Bolą mnie biodra jakby je ktoś rozciągał.Krzyż. I juz mam biegunkę z nerwów wiec dodatkowy ból doszedł.Konuev tego stresuTy idziesz dzis do gina?
No to masz tyle co ja od testu. Tydzien temu w sobotę dwie mocne krechyTeat robilam huz we wtorek bodajze wyszly dwie krsski pokaźne, potem w czwartek dwie mocne kreski oba testy popoludniutak wiec juz tydzień minął od 1 testu
![]()
Ze dzis lub jutro czas okresu boli brzuch i on przyjdzieNo to masz tyle co ja od testu. Tydzien temu w sobotę dwie mocne krechyTo czym sie Pani martwi? Brzuch mnie tez boli a teraz z nerwów to już od zołądka do samego dołu
![]()
To mamy identyczną sytuację. U mnie też w styczniu puste, razem z zabiegiem.
Ostatnia @ 12 lipca, czyli idziemy prawie równo. Dzisiaj według aplikacji 5+1