reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Kurde w drodze do domu dostałam telefon ze żłobka, że syn ma gorączkę i muszę go natychmiast zabrać. Pojechaliśmy po niego od razu.
Teraz żeby mógł wrócić musieliśmy jechac na test na covid inaczej kwarantanna 2 tygodnie.. czyli kolejne kilka dni znowu nie ide do pracy czekając aż mu przejdzie i będą wyniki negatywne.

reklama
Kurde w drodze do domu dostałam telefon ze żłobka, że syn ma gorączkę i muszę go natychmiast zabrać. Pojechaliśmy po niego od razu.
Teraz żeby mógł wrócić musieliśmy jechac na test na covid inaczej kwarantanna 2 tygodnie.. czyli kolejne kilka dni znowu nie ide do pracy czekając aż mu przejdzie i będą wyniki negatywne.
O wow,i taki test na covid to mozna tak od reki szybko gdzies zrobic?

O wow,i taki test na covid to mozna tak od reki szybko gdzies zrobic?
Tak, wchodzisz na stronę gov i masz dwie opcje : dom albo stacja. Ja bylam w stacji testującej. Przez neta sie zapisałam. Robia nawet bez objawów. Jest 5 minut ode mnie. Jedziesz autem, dostajesz zestaw. Pobierasz próbki z nosa i gardła. Pakujesz i oddajesz. Wyniki 24-48 godzin podobno. Bylo kilka aut. Sprawnie poszlo, tylko dziecku współczułam bo jednak do noska ten patyk musialam mu włożyć... biedny..

Tak, wchodzisz na stronę gov i masz dwie opcje : dom albo stacja. Ja bylam w stacji testującej. Przez neta sie zapisałam. Robia nawet bez objawów. Jest 5 minut ode mnie. Jedziesz autem, dostajesz zestaw. Pobierasz próbki z nosa i gardła. Pakujesz i oddajesz. Wyniki 24-48 godzin podobno. Bylo kilka aut. Sprawnie poszlo, tylko dziecku współczułam bo jednak do noska ten patyk musialam mu włożyć... biedny..
Ale Ty poza Polska z tego co kojarzę?

myślę nad tym lekarze czy iść w piątek czy przełożyć np na za 2 tyg bo tak na dobra sprawę do piątku będziejuz pokaźna beta i niewiem co robić z tym lekarzem przy jakiej wartosci cow bedzie widać?
Wiecie jak liczona jest beta w normach luxmedu? 2tyg od owulacji normy? :)

Ostatnia edycja:
Ja mam 4 dni do następnej wizyty, ale jestem nadzwyczajnie spokojna 😊 jakoś tak podświadomie czuję, że jest wszystko dobrze i zastanawiam się, czy jest tam jednak jeszcze ta druga fasolinka, której nie było 3 tygodnie temu widać 🤔🤔🙈🤗
No przyznam ze i ja sie wyluzowałam. Nawet brzuch juz tak nie boli...musi byc dobrze nie ma innej opcji.W piątek zobaczę pierwszy raz malusieńką dzidzię;)

reklama
Do góry