Przez takie dni to naprawdę się zastanawiam po co mi powtórka z rozrywkiJa też przy tym ząbkowaniu młody kombinuje jak słoń pod górkę starsza raz ma lepsze dni raz gorsze i też są dni że poprostu odliczam czas aż. Mąż wróci i mnie odciąży wiem co czujesz
 Wczoraj czytałam jak to niektóre mają po 6-8 dzieci
Wczoraj czytałam jak to niektóre mają po 6-8 dzieci No poprostu jestem pełna podziwu bo mi już czasem ręce i nogi i wszystko opada
No poprostu jestem pełna podziwu bo mi już czasem ręce i nogi i wszystko opada
 a starsza jest w trakcie odpieluchowania to cały dzień mam co robić i tak czekam aż ten mąż z pracy wróci i odliczam godziny
a starsza jest w trakcie odpieluchowania to cały dzień mam co robić i tak czekam aż ten mąż z pracy wróci i odliczam godziny

czekam aż moje takie będą bo narazie tylko drzemkę razem mają a potem to biegają jedna w jedną stronę druga w drugą i nie wiem która gonić
 czekam aż moje takie będą bo narazie tylko drzemkę razem mają a potem to biegają jedna w jedną stronę druga w drugą i nie wiem która gonić 

ale pampersy prawie do 3 lat nosiła a o ruchliwości to mam to samo. Jakbym nie siedziała i nie patrzyła to młodsza kark by skręciła co 5 min
 ale pampersy prawie do 3 lat nosiła a o ruchliwości to mam to samo. Jakbym nie siedziała i nie patrzyła to młodsza kark by skręciła co 5 min