Invicta
Fanka BB :)
Coś w tym jestMój jakoś nie chce się przyzwyczaiću mnie 11 tc z usg a mdłości jak były tak są
katastrofa... Nawet w nocy jak ide do lazienki na siusiu 5 razy to za kazdym razem czuje je
Mama mi mowi ze tak ze mną miała i ze Oliwia pewnie będzie

Bo ja u mnie obstawiam chłopaka
 Bo ja u mnie obstawiam chłopaka 

a teraz jak juz ciążę nasze są coraz starsze tak sie uspokoiło. Faktycznie do 10 tc jest wieksze ryzyko, tak jak piszą wszędzie
 a teraz jak juz ciążę nasze są coraz starsze tak sie uspokoiło. Faktycznie do 10 tc jest wieksze ryzyko, tak jak piszą wszędzie  u mnie juz ten tydzien przekroczony, nawet z OM dzis 10 tc sie zaczął. Ja nie połapie sie chyba jak mam liczyc czy z usg czy OM. Tak mi dziwnie bo mozna powiedziec ze przeskoczylam jeden tydzien
 u mnie juz ten tydzien przekroczony, nawet z OM dzis 10 tc sie zaczął. Ja nie połapie sie chyba jak mam liczyc czy z usg czy OM. Tak mi dziwnie bo mozna powiedziec ze przeskoczylam jeden tydzien

ktory yc masz?
 ktory yc masz? 

jeszcze okazało się na pierwszym usg, że to były bliźniaki, ale zarodek z serduszkiem został jeden, a drugi pęcherzyk, chyba się wchłonął...okaże się za dwa dni
 jeszcze okazało się na pierwszym usg, że to były bliźniaki, ale zarodek z serduszkiem został jeden, a drugi pęcherzyk, chyba się wchłonął...okaże się za dwa dni 

kiedyś gdzieś czytałam, że dzieci nie odchodzą tylko zmieniają datę swoich narodzin, a że u mnie miały być teraz bliźniaki to zaczynam w to wierzyć
 kiedyś gdzieś czytałam, że dzieci nie odchodzą tylko zmieniają datę swoich narodzin, a że u mnie miały być teraz bliźniaki to zaczynam w to wierzyć  ❤
❤