młoda1994
Fanka BB :)
Właśnie jestem 4 dzień na luteinie i mam nadzieję że końcem miesiąca przyjdzie normalnie okres. Siedzę w szkole obecnie.@młoda1994 jak tam u Ciebie? [emoji6][emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie jestem 4 dzień na luteinie i mam nadzieję że końcem miesiąca przyjdzie normalnie okres. Siedzę w szkole obecnie.@młoda1994 jak tam u Ciebie? [emoji6][emoji6]
Fajnie masz, możesz leżeć jak Kłoda i masz na to usprawiedliwienie hahahahhah [emoji23][emoji23][emoji23]Co do macic to ja mam przodo zgięcie i gin mówi że najlepsza pozycja to leżenie na plecach [emoji1787]
Oo co robisz w szkole?Właśnie jestem 4 dzień na luteinie i mam nadzieję że końcem miesiąca przyjdzie normalnie okres. Siedzę w szkole obecnie.
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] Czasami z tego korzystam[emoji85]Fajnie masz, możesz leżeć jak Kłoda i masz na to usprawiedliwienie hahahahhah [emoji23][emoji23][emoji23]
Jestem w szkole językowej.Oo co robisz w szkole? [emoji848]
Dlaczego masz złe przeczucia? Ja osobiscie się nie nastawiam na ten cykl od początku i powiem Ci, że żyje mi się łatwiejAle sypie kreskami, super!Ja jeszcze teoretycznie przed owulacją, ale mam jakieś złe przeczucia na ten cykl
![]()
Ja jak mi wyjdzie pozytyw kiedyś to napewno zrobię przyrost bety, bo jeszcze nigdy nie miałam i ciekawi mnie toO mamuś!ile pozytywnych testów! Gratulacje dla wszystkich i trzeba myslec pozywtywnie
Ja mam plan taki, jak wyjdzie pozytyw, to ide na bete dwa razy, aby sprawdzic przyrost i jesli bedzie ok, to lekarz dopiero w 5-6tyg. Aby cos juz bylo widać. Aha i zamierzam sobie nie wkrecac, ze coś pojdzie nie tak☺
My dzialalismy wczoraj rano, a wieczorem M zarzucil focha na wifi, bo cos ruter swirowal i tyle bylo z seksow ..facet![]()
Ja jak mi wyjdzie pozytyw kiedyś to napewno zrobię przyrost bety, bo jeszcze nigdy nie miałam i ciekawi mnie tochciałabym to zobaczyć