reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Owu około 16dc, w 22, 24, 26dc test negatywny. Dziś 27dc, okres mam zazwyczaj 28-30dc, temp. dalej mam 37,1, kłucie lewego jajnika tego co przy owulacji, ból piersi od 20dc, a zwykle kilka dni przed okresem. Czy jest sens jutro robić test ciążowy czy lepiej poczekać do poniedziałku na ewentualny okres? [emoji1745]

Nie mam pojęcia ponieważ 3 tygodnie temu poroniłam w 6 tygodniu. Nie możliwe jest to by hcg do tego czasu nie spadła a ja czuję straszny ból piersi, mam je powiększone a co najgorsze, jestem o każdej porze głodna jak wilk 🙉🙉🙉. Wczoraj mój kochany szedł mi do sklepu po kiwi, tak bardzo mi się chciało🙈🙈
Miałaś łyżeczkowanie czy to było naturalne poronienie?

Owu około 16dc, w 22, 24, 26dc test negatywny. Dziś 27dc, okres mam zazwyczaj 28-30dc, temp. dalej mam 37,1, kłucie lewego jajnika tego co przy owulacji, ból piersi od 20dc, a zwykle kilka dni przed okresem. Czy jest sens jutro robić test ciążowy czy lepiej poczekać do poniedziałku na ewentualny okres? [emoji1745]
Bądź cierpliwa i czekaj! ;)

reklama
Do góry