Hej dziewczyny. Byłam wczoraj u ginekologa. Powiedział że widać grube endometrium kazał wykonać betę hcg. Jajniki wszystko jest ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Head shoulders jest szamponem mocno oczyszczajacym wiec warto teraz nim włosy myć po to żeby własne łupież schodził ☺Hej.czy ktoras uzywala Nizoral w ciazy?lupiez mi sie zrobila nie mialam,zawsze uzywalam Head and Shoulders ale wlosy wypadaly,zmienilam na inny szampon i pare miesiecy bylo ok,a teraz nie wiem czy przez hormony czy co lupiez wraca
![]()
Nie jest wskazany w ciąży i żaden inny zawierający ketokonazol. Nawet na opakowaniu jest napisane, żeby nie stosować w pierwszych trzech miesiącach. Szukaj takiego bez tego paskudztwa. Head&Shoulders jest z ichtiolem, więc jest ok. Ale taki bez rakotwórczego mentholu.Hej.czy ktoras uzywala Nizoral w ciazy?lupiez mi sie zrobila nie mialam,zawsze uzywalam Head and Shoulders ale wlosy wypadaly,zmienilam na inny szampon i pare miesiecy bylo ok,a teraz nie wiem czy przez hormony czy co lupiez wraca
![]()
Gratulacje Mysle ze sprawdzę jeszcze raz w przyszłym tygodniu tak dla pewności co sie tam dziejePierwszy dzien ostatniej @ 18.07 a u Ciebie ??
Mama2018 - dzieki za slowa otuchy !
Miło tu u Was![]()
Ciesz sie kochanaCześć dziewczyny... Życzę wam udanego weekendu....
Ja wstalam dzisiaj bez mdłości i już mam czarne myśli że jest coś nie tak![]()
Wiecie co, chyba trochę panika z tym TSH. Poprzednią ciąże miałam dokładnie w tym samym terminie - urodziłam 28 kwietnia.
I oglądałam tamte wyniki.
Zaczynałam ciąże z TSH 5,54 i zbić do widełek udało się dopiero w połowie stycznia.
Teraz mam 3,14 więc chyba w ogóle nie ma tragedii..
obyś dała radęHej dziewczyny. U mnie dziś koszmar - ledwo sie poruszam, bo mam wrażenie, ze sie przewroceciśnienie mam 95/55, a tętno 90... pije kawkę, może trochę mnie przywróci do życia, bo na 17 mam przyjęcie weselne kuzynki męża
a siedzę w piżamie i nie mam siły sie ogarnac... ogólnie zmiana pogody przyszła - jest duchota gorac, ale zachmurzenie i burza idzie, a ja bardzo reaguje na zmiany pogody