Gisiaczek 86
Fanka BB :)
Też dzisiaj tak mam.. Jakbym miesiączkę dostać miałaU mnie dzisiaj też takie ćmienia się pojawiają

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też dzisiaj tak mam.. Jakbym miesiączkę dostać miałaU mnie dzisiaj też takie ćmienia się pojawiają
Ja tez @10 lipca.wizyta za tydzień, bo ostatnio pecherzyk trochę mały.plamie trochę i czekam. Cos ten 10 pechowyA jednak dobrze Cię skojarzyłam, ja tak samo miałam 10 lipca. Dziś na USG tylko zarodek 5mm i niepewność się pojawiła, bo serducha nie widziałam,
Mnie to boli codziennie wiec juz nawet nie zwracam uwagi.Też dzisiaj tak mam.. Jakbym miesiączkę dostać miała![]()
Kurde a ja 57 kg przed ciaza wazylam...to sobie wyobraz zaraz będą pytaćMi od pepka w gore tak wydelo,zawsze bylam przy kosci troche,no ale teraz w pracy mi sie na brzuch patrza normalnie
Moj mówi że dobrze musi boleć bo rośnieMnie to boli codziennie wiec juz nawet nie zwracam uwagi.
No dokladnieTeż dzisiaj tak mam.. Jakbym miesiączkę dostać miała![]()
Tobie też się uda, zobaczysz ♡Dzięki dziewczyny!
Mam ogromną nadzieje, ze znowu się uda niedługo. Życzę Wam powodzenia. ♡