reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

O proszę, masz chyba krótkie cykle? Ja tak teraz patrzyłam, jutro równe 4t od ostatniego okresu. Przypomnij kiedy test wyszedł Ci pozytywny?
Edit:nie oznaczyło mi odpowiedzi🤣 @Malwa93 to do Ciebie pisałam😉

Ostatnia edycja:
reklama
Ja to mam mdlosci i bez ciąży ;) ostatnio nawet na poranną kawe, także ten...

Ale dzis az mi sie lepiej zrobiło, jak zobaczylam pozytywny test owu 😁🤣 jakby glowa nawet przestala mnie bolec i ogolnie wstalam posprzątać 😅
O tak, ja ostatnio przed samą @ na zapach kawy zareagowałam mdlosciami🤣🤣

Wiesz, mi soe wydaje, ze jak robi sie test raz dziennie, to mozna po prostu przegapic moment tej najciemniejszej krechy...ja sprawdze dzis o 22 np jaka wyjdzie krecha i jak jasniejsza, to wiadomo, ze gdybym testowala raz o 22 to bym przegapila ☺
Ja robiłam test raz dziennie o 22 i dwie godz wcześniej nic nie piłam. Co prawda tylko dwa cykle robiłam Ale bynajmniej mnie to upewnilo, że coś się tam dzieje i zgadzalo sje z kalendarzykiem w tel

Załączniki

• 20200711_222644.jpg
    20200711_222644.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 73
Ja wam powiem, ze mi sie te boboseksy srednio podobają...wole zdecydowanie nasz spontan, niz wyliczenia, obliczenia i mysli, czy jal teraz nic nie bylo 4 dni, to czy cos przegapilam..widze, ze M ma podobnie, choc ja glosno nawet nie wspominam, że dziś trzeba,czy jutro trzeba...o testach tez nie wie, po prostu go sama przyatakuje te najblizsze dni i juz 😊
Mój wie że ma być codziennie i koniec. Nie ma nic do gadania w sumie jak się pytałam czy mu się.nie znudzi to mówi że mu pasuje :) on jak trzy dni nic nie ma to już snuje domysły :)

Uwaga głupie pytanie 🤦‍♀️ 10dc na teście owu tylko jedna kreska tzn. że za wcześnie czy, że nie na szans na owu? Wybaczcie, ale słabo ogarniam temat testów 😜

No i się zesrało za przeproszeniem 😫😫😫 zaliczyłam dzisiaj jeszcze wizytę u hematologa, miesiąc temu zlecił mi mnóstwo badań pod kątem zakrzepicy i dzisiaj je analizowalismy. Pod tym kątem nie ma tragedii choć i tak włączy mi w ciąży heparyne. Ale generalnie kazał wstrzymać się 2-3 miesiące ze staraniami... Przepisał mi leki po których może w końcu zejdą mi obrzeki z nóg. Ale nie można ich stosować w ciąży więc z tego względu jesteśmy wstrzymani 🤨 no i jeszcze naciskał żebym unormowała tą tarczyce bo jednak takie wpadanie z niedoczynnosci w nadczynnosc też może skutkować ponownym poronieniem 😞
Ach wszystko byłoby spoko, jakoś bym przetrzymała te 3 miesiące ale z tyłu głowy mam to podejrzenie endometriozy i z każdą miesiączka będzie u mnie gorzej 😟 boje sie że przegapie teraz moment a później nie będziemy umieli zajść 😭 mam doła dziś 😔🥺

reklama
Uwaga głupie pytanie [emoji2356] 10dc na teście owu tylko jedna kreska tzn. że za wcześnie czy, że nie na szans na owu? Wybaczcie, ale słabo ogarniam temat testów [emoji12]
Za wcześnie. Rób dalej bo możesz być jedna z kobiet która będzie miała negatywy a pewnego dnia pach i 2 tłuste krechy. Nie każdej ciemnieją kreski testowe stopniowo.

Do góry