Chichuni
Fanka BB :)
Nie wolno surowego mięsa jesc. Jeśli jest ugotowane, upieczone czy usmażone, to możesz jak najbardziej jesc.Nie wolno wgl wątróbki???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Nie wolno surowego mięsa jesc. Jeśli jest ugotowane, upieczone czy usmażone, to możesz jak najbardziej jesc.Nie wolno wgl wątróbki???
Ja w poprzedniej ciąży tez mialam regularne i taka niespodzianka ale potem sie wyrownalo.Ja tym razem też czekałam do 7 tygodnia, żeby mieć pewność, że już w tej macicy coś będzie i ze to nie ciąża biochemiczna. Ja mam regularnie cykle, więc u mnie wielkość zarodka odpowiadał wiekowi ciąży z OM.
sprawdzę. Ja mam preglife i moja ciąża.Ciąża + i preglife
Watrobki chyba nie mozna ze wzgledu na zbyt duza ilosc witaminy A.Nie wolno surowego mięsa jesc. Jeśli jest ugotowane, upieczone czy usmażone, to możesz jak najbardziej jesc.
Kiedy masz wizytę?Ja w ostatniej ciąży byłam u lekarza 6+0 i wdg usg pokazywalo 5+1 i tylko pecherzyk byl i sie strachu najadlam ze nic z tego. Takze teraz ide 7+0 i mysle ze juz powinno serduszko być![]()
Lepej nie, zawiera dużo zawiera bardzo dużo retinolu, czyli rodzaju witaminy, a jej nadmiar może zaszkodzić Dziecku.Nie wolno wgl wątróbki???