Gisiaczek 86
Fanka BB :)
Mi apka dzisiaj 7+1Wiesz apka pokazuje mi dziś 7+0....
No, ale muszę myśleć pozytywnie mimo wszystko.
A tydz temu nie było nawet zarodka także głową do góry.. Pokazał się już na pewno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi apka dzisiaj 7+1Wiesz apka pokazuje mi dziś 7+0....
Kurcze, a tu na pasku pokazuje mi 6+6Wiesz apka pokazuje mi dziś 7+0....
u mnie usg pokazało w środę 6+6 także spokojnie.. Wszystko będzieKurcze, a tu na pasku pokazuje mi 6+6![]()
![]()
![]()
![]()
Jaką masz apkę? Ja mam dwie różne i jedna pokazuje 8tc( 7+0), a druga 7tc(6+6) o co tu kaman ??Mi apka dzisiaj 7+1
A tydz temu nie było nawet zarodka także głową do góry.. Pokazał się już na pewno![]()
Nie wolno wgl wątróbki???Czerwonej herbaty a czemu? Nie można kawy, czarnej herbaty - czyli kofeiny. Plesniowych jak we Francji, robionych z surowego sera, to jest wykluczone. Nie można jeść surowych rzeczy: mleko świeże, ryby czy surowe mięso. Nie wolno wątróbki.
Sprawdź czy wpisane są te came cykle.. U mnie w jednej było co 28.. A ja mialam co 25 poprawiłam i teraz się zgadza...Jaką masz apkę? Ja mam dwie różne i jedna pokazuje 8tc( 7+0), a druga 7tc(6+6) o co tu kaman ??
Ciąża + i preglifeJaką masz apkę? Ja mam dwie różne i jedna pokazuje 8tc( 7+0), a druga 7tc(6+6) o co tu kaman ??
Na pewno..Ja w ostatniej ciąży byłam u lekarza 6+0 i wdg usg pokazywalo 5+1 i tylko pecherzyk byl i sie strachu najadlam ze nic z tego. Takze teraz ide 7+0 i mysle ze juz powinno serduszko być![]()