Ladybird1989
Fanka BB :)
Oszaleć możnaI co artykuł to co innego. I bądź tu mądry![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oszaleć możnaI co artykuł to co innego. I bądź tu mądry![]()
Tak dokładnie w pon miałam 8.04 a w sbt 5.04, super że dzieciaczki tak nadrabiają, niedługo to termin na święta nam wyjdzieCzy dobrze pamiętam że wcześniej miałaś termin na 8.04.?
Bo ja wczensiej mialam na 8.04. A ma czwartkowym USG zmieniło się też na 5.04.
Ale wiadomo że to się będzie zmieniać i e kartę ciazy wpisal 8.04.
Ja ostatnio robiłam z twarogiem i dżemem, mój smak dzieciństwaObudził mnie glupi sen albo burza i zaczynam myśleć o naleśnikach w lodówce. Pytanie z czym je zjeść
?
Mój Tata to baran- uparty Total, chciałabym żeby uczył się na błędach....ale skąd. Też myślałam spod jakiego znaku będzie Mały i uświadamiając, ze baran pomyślałam no ale to ja go wychowam, a nie Babcia.
Ja na teście nic nie widzę. Poza tym ten test wykrywa od 10 w moczu a Ty masz ledwo 3 w krwi. Powtórz test w dniu miesiączki albo betę i zobacz przyrost. Trzymam kciuki. Za bardzo się pospieszylashej kochane, termin okresu mam 1.09
Miałam dziś sluz brazowy i zrobilam ttest ciazowy i wyszedł cień. Zrobiłam betę i wyszła 3,54. W tamtym miesiacu i 2 miesiace temu bete miełam mniej niż 1,2...
Co myślicie?
Ja ostatnio robiłam z twarogiem i dżemem, mój smak dzieciństwatylko mi smakowały
![]()
A jakDołączę i ja![]()
29 lat i pierwsza ciążatermin na 25.04.2021 , aktualnie 6tc. My już po pierwszym USG ale za ponad tydz kolejna wizyta bo u bombelka serduszko jeszcze nie biło. Samopoczucie jak do tej pory idealne, żadnych przykrych objawów
poza tym, że ciągle bym drzemała
Trzymajcie kciuki za dalszy rozwój
![]()