P
pożegnanie
Gość
U mnie 6+4 wg OMDziewczyny w ktorym tyg bylo u was slychac juz serduszko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 6+4 wg OMDziewczyny w ktorym tyg bylo u was slychac juz serduszko?
6+6 według usg.U mnie 6+4 wg OM
cześć ja mam synka urodzone 7 kwietnia i ci powiem ze najgrzeczniejszy z całej rodzinysłucha się mogę na niego liczyć teraz cały czas mi pomaga
zupełnie inaczej niż piszesz
ja mam dzieci z kwietnia , maja i czerwca
![]()
hej kochane, termin okresu mam 1.09
Miałam dziś sluz brazowy i zrobilam ttest ciazowy i wyszedł cień. Zrobiłam betę i wyszła 3,54. W tamtym miesiacu i 2 miesiace temu bete miełam mniej niż 1,2...
Co myślicie?
Ja byłam 6+2 i jeszcze nie było. Maluch miał ok.5mmDziewczyny w ktorym tyg bylo u was slychac juz serduszko?
Haha, to zupełnie tak jak jaDzięki dziewczyny, trochę się uspokoiłam, choć sobie wmawiam, że ciągle jak oddycham to czuję chemikalia w sobie
Ja też 36 lata pierwsze dziecko rodziłam mając 34 i dalej nie uważałam, żebym dorosła do bycia mamą
![]()
Tak, to normalneKochane czy nagły brak objawów bywa normalny czy jest się czym martwić? Dzisiaj pospałam, wstałam dopiero o 10 a tu mdłości nie ma i piersi przestały bolećSutki nadal mam wrażliwe, ale to nie to samo co zwykle. Nie mam żadnych plamień i generalnie nic się nie dzieje, ale oczywiście już się denerwuję
To tak jak na 25 kwiecieńDołączę i ja![]()
29 lat i pierwsza ciążatermin na 25.04.2021 , aktualnie 6tc. My już po pierwszym USG ale za ponad tydz kolejna wizyta bo u bombelka serduszko jeszcze nie biło. Samopoczucie jak do tej pory idealne, żadnych przykrych objawów
poza tym, że ciągle bym drzemała
Trzymajcie kciuki za dalszy rozwój
![]()