Hope_2807
Fanka BB :)
Dziękuje, wszystko w porządkuO jak tam Kochana??

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje, wszystko w porządkuO jak tam Kochana??
15Mam o 13.30 tzn w Polsce będzie 14.30. A Ty? [emoji6]
Ja jeszcze wchodzę w jeansy ogólnie nie lubię leginsow ale na te kilka miesięcy będę musiała polubicJa się dziś lepiej czuję, ale zaczynam odczuwać brzuchnajwygodniej mi w dresach i piżamkach
U nas jak jest ok.to.juz na 2 wizycie robi przez brzuchHmm dziekuje![]()
A tak sie zastawnawiam ... od ktorego tc lekarze robia usg przez brzuch a nie dopochwowo. :/ Mam lekarza w Pon i nie wiem na co sie teraz nastawiac![]()
Ja tez dostaje tylko zdjęcie u niewielki opis a tak to wszystko mi lekarka mówi i tyleTak u swojego. Wiem że on jakieś tam dokumenty co tam wydrukuje to ma w mojej karcie, co ładniejsze zdjęcia to też zachowuje sobie. Tak się zdziwiłam że tak naprawdę to w domu nic nie mam oprócz zdjęć, a inne dziewczyny z tego co piszą dostają cały opis.
Dokładnie bo ja wynik z pappa będzie zły to co z tego ze będziemy wiedzieć ? Nic z tym nie zrobimy przecieżTeż to slyszalam to powiedzcie mi jaki jest sens robić te badanie?Przecież w ciazy stres niewskazany a sami nas na to narażają
Jaki piękny brzuszek już maszJa się dziś lepiej czuję, ale zaczynam odczuwać brzuchnajwygodniej mi w dresach i piżamkach
I masz rację. Ja sobie obiecałam że poczekam przynajmniej na opracowane wyniki, te z wykresami i w ogóle, a na te "suche" nie spojrzę. No ale nie wytrzymała spojrzałam i białko pappa o wieeele za niskie jak na ten tydzień ciąży a wolne bhcg za wysokie. No ale narazie się jeszcze nie przejmuje, w usg wszystko było ok, poczekam na te opracowane wyniki i na omówienie ich z lekarzem.A co do wyników pappa u mnie stres tez jest. W sumie mogłam go nie robić bo i tak nic nie zmieni. Ale żeby nie stresować się bardziej to ich nie odbieram poczekam na 25.09 przed wizytą odbiorę
Ja po 1 dniu dostałam suche wyniki a po 4 już skomentowane i przeliczoneO nie, dotarły mi wyniki pappa ale boję się otworzyćnie wiem czy to już będą te skorelowane z usg przez lekarza czy nie. Chociaż powiedzieli że jeżeli będą jakieś nieprawidłowości to po odbiór będą prosić osobiście
sama nie wiem co myśleć Ale nie spodziewałam się ich tak szybko dlatego jestem zestresowana
![]()
Ja po 1 dniu dostałam suche wyniki a po 4 już skomentowane i przeliczone