Olka2729
Fanka BB :)
Angel sounds taki różowySuperJaki detektor posiadasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Angel sounds taki różowySuperJaki detektor posiadasz?
Nie przejmuj się, mnie też. Mnie w ogóle przeraża wizja porodu haha. Ale chciałabym spróbować naturalnie, choć z moją miednica i wiekiem pewnie będzie słabo. Koniec końców jak już dotrwam do 38 Tc będzie mi pewnie obojętne, byleby było już pomnie przeraża z kolei myśl, że coś mi tam popęka podczas porodu sn albo że dziecko się zaklinuje i będą musieli użyć tych okropnych kleszczy albo vacum![]()
Też go mam i dzisiaj 10+6 to może poszukamy serduszkaAngel sounds taki różowy
W pierwszej ciąży nawet nie brałam pod uwagę cc i strasznie bałam się porodu, ale jak się zaczęły skurcze to marzyłam tylko o tym żeby już było po...skoncxylo się jednak CC, bo dziecku spadało tętno na ktg i wylądowałam na sali...doszlam do siebie bardzo szybko, na drugi dzień już byłam na nogach i miałam syna cały czas przy sobie...wiec teraz z kolei boję się porodu sn, bo nie wiem jak to wygląda, a tutaj już przynajmniej wiem czego się spodziewać i wiem, że to przetrwamNie przejmuj się, mnie też. Mnie w ogóle przeraża wizja porodu haha. Ale chciałabym spróbować naturalnie, choć z moją miednica i wiekiem pewnie będzie słabo. Koniec końców jak już dotrwam do 38 Tc będzie mi pewnie obojętne, byleby było już po![]()
Ja po 11 miesiacach zaszłam i szczerze bardzo bym chciała też cesarke jak poprzedno ☺ja zaszłam w ciążę niecałe 10msc po cc i to podobno jest wskazanie do drugiego cc z automatu
Ja po 11 miesiacach zaszłam i szczerze bardzo bym chciała też cesarke jak poprzedno ☺ja zaszłam w ciążę niecałe 10msc po cc i to podobno jest wskazanie do drugiego cc z automatu
to Twój syn tylko msc starszy od mojego jestJa po 11 miesiacach zaszłam i szczerze bardzo bym chciała też cesarke jak poprzedno ☺
Robicie jakieś przyjęcie ?ja sie ciesze że już poto Twój syn tylko msc starszy od mojego jestmy roczek za niecały msc będziemy świętować
![]()
ja nie mam takiego parcia na rodzenie sn i nie uważam siebie za niepełną matkę, bo dziecko ze mnie wyciągnęliJa po 11 miesiacach zaszłam i szczerze bardzo bym chciała też cesarke jak poprzedno ☺