Martxx1
Fanka BB :)
Ja nie narzekamJa tez jakoś tak mało.... Ale może jeszcze dostaniemy z kopa po pęcherzu później..

Mam wybiki toxo ujemne, a TSH 1,44 To chyba dobry wynik?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie narzekamJa tez jakoś tak mało.... Ale może jeszcze dostaniemy z kopa po pęcherzu później..
Dokladnie tak to sobie tłumaczęDzidzia❤ Cie odjadaa macica sie poszerza
![]()
Bardzo dobry. Zazdroszcze!Ja nie narzekamale faktycznie później to przyjdzie
Mam wybiki toxo ujemne, a TSH 1,44 To chyba dobry wynik?
Dasz radęDziewczyny ja robie jutro wyniki morfologie mocz,cukier i cała reszta i się tak boje pobierania krwijeszcze na czczo nie wiem jak wytrzymam,
![]()
Aj... ja czekam przed gabinetem.
Trzymam kciuki i szybko pisz super newsy ❤!Aj... ja czekam przed gabinetem.
Ja mam ciągle... Mokre wkładki.. Wkurza mnie to jeszcze ta luteina![]()
No ja tak miałem jeszcze tydzień temu a teraz nie i to ja się martwię czy wszystko jest ok?Zazdro ciasta,chociaz mnie nie ciagnie na slodkie to bym zjadla.Moj sluz to jest wodnisty,jest go duzo,musze nosic wkladki,caly czas "mokro" nie wiem czy to normalne
bardzo się przyda
Cały dzień będę o Was myśleć i mocno wiem, że bedzie dobrze ❤!
No mi tak sie działo i juz nie, zatem co tu myśleć?Mam identycznie. Czasem mam wrażenie, że posikuje hahahaha![]()
Ja biore luteine dowcipnie wiec moze to nie pomaga,ale przedtem tez bylo mokro.podobno sluz to sprawa indywidualnaNo ja tak miałem jeszcze tydzień temu a teraz nie i to ja się martwię czy wszystko jest ok?
No mi tak sie działo i juz nie, zatem co tu myśleć?