Gisiaczek 86
Fanka BB :)
Superrrrrr.Serduszko ledwo na dniach zaczęło bićw sama porę
za tydzień mam przyjść po kartę ciąży i badania ... teraz i tak za późno na to wszystko ... Zobacz załącznik 1173933

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Superrrrrr.Serduszko ledwo na dniach zaczęło bićw sama porę
za tydzień mam przyjść po kartę ciąży i badania ... teraz i tak za późno na to wszystko ... Zobacz załącznik 1173933
No cudowne wieści na koniec dnia! Gratuluje!Serduszko ledwo na dniach zaczęło bićw sama porę
A powiedz jeszcze co lekarz powiedział o plamieniach? Taki Twój urok w każdej ciazy po prostu?Tez idę spać chłopaki maja gorączkęidę ich ogarnąć kolorowych
![]()
Noooo i to był dobry dzień!! Mega się cieszę [emoji3590][emoji3590] to i ja się odmelodowuje do spania , kolorowych wszystkim [emoji3590]Serduszko ledwo na dniach zaczęło bić [emoji176][emoji85][emoji2370][emoji176] w sama porę [emoji3589][emoji176][emoji3059] za tydzień mam przyjść po kartę ciąży i badania ... teraz i tak za późno na to wszystko ... Zobacz załącznik 1173933
Mówiłam!Serduszko ledwo na dniach zaczęło bićw sama porę ❣
❤ love is in the air ❤ taaak sie cieszęSerduszko ledwo na dniach zaczęło bićw sama porę ❣
Ewelina Twoje nazwisko to Nojman?Serduszko ledwo na dniach zaczęło bićw sama porę