Czarna 36
Fanka BB :)
Nie wiem co sie u Nas dzieje![]()
co sie dzieje dziewczyny juz nie moge czytac tych negatywnych wiadomości
((( daj znac po becie może jeszcze nic straconego
trzymam kciuki żeby było dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Nie wiem co sie u Nas dzieje![]()
co sie dzieje dziewczyny juz nie moge czytac tych negatywnych wiadomości
((( daj znac po becie może jeszcze nic straconego
trzymam kciuki żeby było dobrze
tak serio to nie jest jeszcze tak źle jak byłam we wrześniowych mamachNie wiem co sie u Nas dziejeZa duzo tych przykrości
Podziwiam ja nie nam kompletnie na nic siłyTak ja ćwiczę
Miałam chwile przerwy, bo wakacyjny wyjazd a potem byłam taka przetyrana i słabe samopoczucie, że odpuściłam, ale teraz już ćwiczę wyzwanie z Chodakowska + joga na ciężarnych + spacery
Ale ja to mam obsesje na punkcie przytycia w ciąży więc mam motywacje xD
Kanapki z szynka, serem żotym sałata papryka i pomidor w różnych wersjach! I odrazu lepejDobra, zjadłam chałkę i mi lepiej. Wiec zjem jeszcze![]()
Ciężko znaleźć żurawinę suszona bez dużej ilości cukru więc lepiej kupić 100 procent sok bez cukru.Do dziewczyn sikajacych duzo.czy wy tez tak macie ze jak wstajecie to normalnie takie mega cisnienie i parcie na pecherz i idziecie siku a tam zamaist spodziewanej fontany to taki maly strumyk?ja juz sie powaznie zastanawiam czy nie mam infekcji,ale nie piecze nic.kupilam sobie zurawine suszona ale jest taka slodka ze nie zjem tego.
Przyszlam po pracy i juz mi sie zrobilo i nie dobrze i brzuch mnie boli i cycli bola od stanika leze i jeszcze pecherz co godzine przypomina o sobie...
Aa i jeszcze maz zrobil nozki z kuraka i tak smierdza w calym domu i tak nie apetycznie wygladaly(bo on zrobil)nie jadlam,wolalabym twrozek,bez makreli
![]()
Hi momDziewczyny używacie jakiejś aplikacji do śledzenia ciąży? Szukam czegoś w sklepie play ale za duzo tego jest. Polecacie jakąś?
Jesli lekarz by mi pozwolił tez bym cwiczyla. Narazie nawet do pracy nie mogłam isc, ale na zdalna przystaje.Podziwiam ja nie nam kompletnie na nic siły![]()
Niektóre dziewczyny będą mialy piridy na początku kwietnia to czasem riznica między Nami mize byc i 3 tygodnie. Ja jestem teraz 8 tc 6 dzień. Pierwsze USG miałam w 6 tc. Tez się stresuję bo nie wiem co u mojej dzidzi po 3 tygodniach i przeziebieniu . Jeszcze 3 dni i stres coraz większy....To dobrze, myślałam, że tylko ja ześwirowałam. Przynajmniej juz nie jest mi tak samotnie
Dziewczyny czy któraś z Was jeszcze czeka na USG z zardokiem czy wszystkie już widziały?
Wiecie co? Jak czytam wasze posty, że juz takie macie duże dzidziusie to mam wrażenie, że pomyliłam miesiące![]()
No właśnie madry Polak po szkodzieNo i po co to brać do głowy i się stresowac?
Super wieści! Więcej takich!