reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Super Ana! Oby teraz Ewelina nam dobrze zakończyła dzień!😉
Ja dziś cały dzień okropne mdłości. A kupiłam chałkę i struclę serową i nawet ich nie tknęłam. Ale czuje tez głód, wiec muszę zjesc. Mąż mnie nauczył jesc chałkę z serem żółtym i ketchupem, może sie nie porzygam😜
Ser i keczup to ostatnio dla mnie jedyny ratunek żeby coś jeść. Wczoraj Babel u lekarza narobił obciachu, nagle zaczęło mi tak burczyc w brzuchu, że co chwilę przepraszalam 🙈😂 wyszłam i zjadłam caaaaala bagietke czosnkową 😂

Czekajmy razem tez mam na 22.09 :-) jeszcze dwa tyg szybko zleci i wszystko będzie dobrze nawet nie biorę innej opcji pod uwage.
Jutro mam 11+0 lub 11+4. Jakby nie patrzeć to jestem już w 12 tyg, uciekł mi tydzień, dwa. Niedawno pamiętam jak byłam 9+ chyba ze mi się coś pomieszało w wyliczeniach [emoji23]
Ja dzisiaj jestem 11+3 i a w piatek mam juz prenatalne. Widze, ze wiekszosc ma pozniej i tak sie zastanawiam, czy to aby nie za wczesnie?😌🙈

Ostatnia edycja:
Jej ja to samo mam, bywa ze po wodzie. A teraz głodna ogladalam Most nad Sundem, chciałam skończyć odcinek i dopiero zjeść, zjadlam i co w brzuchu beton, czekam na epickie wzdecie! Dziewczyny nie róbcie za dużych przerw w jedzeniu. Nawet jeśli Was odpycha, to chociaż kawałek jabłka, bo potem ja np. czuje się jak balon! 🤣
Oooh! Swietny serial😍

reklama
A która z Was jest w okolicy 10+4 poród 03.04, jakoś kojarzę Olę 😃 dobrze myślę?
Ja jestem 10+0 i termin mi pokazuje na 07.04 😄 Dzidziu, święte słowa z tymi przerwami w jedzeniu... Wczoraj w nocy zaatakowała mnie mega zgaga 😬 Nie jadłam przed lekarzem, a później poszły tosty i przypomniałam sobie jak zgaga potrafi umęczyć 😂
Dziewczyny, trzymam moooocno kciuki za dzisiejsze wizyty 😘😘😘
Dobrego dnia 😊

Do góry