Na pewno zobaczysz dwie kreseczkiMuszę jeszcze poczekać z testowaniem kilka dni ale jest nadzieja![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pewno zobaczysz dwie kreseczkiMuszę jeszcze poczekać z testowaniem kilka dni ale jest nadzieja![]()
Czekam na ranoNa pewno zobaczysz dwie kreseczkija mam nadzieję że rano będę mogła Wam się pochwalić ładnymi kreskami
Ale nie polecialam po inny test. Zrobię tego pinka co mam i więcej nie będę robić
![]()
Ja tez jutro będę testować. Życzę nam wszystkim 2 kresekNa pewno zobaczysz dwie kreseczkija mam nadzieję że rano będę mogła Wam się pochwalić ładnymi kreskami
Ale nie polecialam po inny test. Zrobię tego pinka co mam i więcej nie będę robić
![]()
Mi lekarz w czwartek powiedział, że tylko lekarz, który wystawia receptę w ramach kontraktu z NFZ może wystawić taka darmową receptę, ale nie orientuje się, więc ręki nie dam za to uciąć.Dziewczyny orientujecie się się co do tego programu Ciaza +. Jeśli lekarz przyjmuje prywatnie to może wystawić receptę żeby lek z listy był darmowy ?
Hmm z tym śluzem to też różnie bywa. U mnie na pewno było inaczej niż zawszeDziękuję za odpowiedźpowiem Ci, że od owulacji mniej więcej badań szyjkę i na początku faktycznie była taka twarda i niżej. Teraz jest bardziej spulchniona i wyżej,bo ledwo ja mogę dosięgnąć palcem. Ale jest zamknięta. Śluz mam biały, gęsty. Pamiętasz jaki miałaś?
Skąd wiadomo czy ma się bezowulacyjne cykle? Często one się u kobiet zdarzaja?Trzymam kciuki za Wasze jutrzejsze testyu nas ten cykl stracony, 17dc, ale u mnie bezowulacyjny, a mąż we wtorek badania nasienia... Stresuje się tym badaniem chyba bardziej niż on, a z drugiej strony już bym chciała wiedzieć co i jak, żeby móc zaplanować jak działać w kolejnym cyklu
![]()
Skąd wiadomo czy ma się bezowulacyjne cykle? Często one się u kobiet zdarzaja?
U mnie akurat potwierdzone na usg u ginekologa w tym cyklu. Objawów jakby miała być też nie mam, więc niestety czekam na kolejny cykl z niecierpliwością.Skąd wiadomo czy ma się bezowulacyjne cykle? Często one się u kobiet zdarzaja?