reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Nie, ostatnio nie było serduszka. Według USG to był dopiero 3-4 tydzień więc lekarz powiedział że to nic dziwnego i dopiero za jakieś 10 dni będzie. Minęły już 3 tygodnie od tamtej pory więc teraz musi już być [emoji3531][emoji3531]! Dziękuję [emoji8]

PS. Myślicie, że lekarz pozwoli mi zrobić zdjęcie dzidzi na monitorze telefonem? Bo dostanę je dopiero na wizycie za 2 tygodnie a chciałabym już partnerowi pokazać
Pewnie że będzie serducho [emoji7][emoji7][emoji3590] myślę że lekarz nie powinien robić problemu :) ja na każdym USG dostaje fotki ale na pierwszym dodatkowo nagrywałam bicie serduszka, ginek sam mi telefon podawał [emoji23][emoji16]

Nie, ostatnio nie było serduszka. Według USG to był dopiero 3-4 tydzień więc lekarz powiedział że to nic dziwnego i dopiero za jakieś 10 dni będzie. Minęły już 3 tygodnie od tamtej pory więc teraz musi już być ♥♥! Dziękuję 😘

PS. Myślicie, że lekarz pozwoli mi zrobić zdjęcie dzidzi na monitorze telefonem? Bo dostanę je dopiero na wizycie za 2 tygodnie a chciałabym już partnerowi pokazać
Super, ja widziałam tylko ciałko żółte i czekam ❤️

@modesty ja jedynie spotkałam się z błogosławieństwem kobiet w ciąży w Sanktuarium Matki Boskiej Matemblewskiej - ale to tylko dlatego, że to jest właśnie Matka Boska Brzemienna :) Jak byłam w pierwszej ciąży, to zamówiłam mszę w podziękowaniu za dar macierzyństwa i z prośbą o szczęśliwe rozwiązanie, to ksiądz się zdziwił, bo mówi, że zazwyczaj msze takie są już po rozwiązaniu ;)

@Dzidziu ja też jadałam co 3-4h, a teraz nie mogę 😭 jak nie zjem choćby cukierka po tych 2 godzinach to czuję się coraz gorzej. W pierwszej ciąży unikałam słodyczy i słodkiego, a teraz też pochłaniam, bo mi to pomaga :/

Magdula - na słodkie patrzeć nie mogę.
Powinnam jesc co ok 3 godziny z niskim ig - ale jak to zrobić jak ale mi nie dobrze, albo nie mam ochoty na mieso, nabiał :(

@modesty ja jedynie spotkałam się z błogosławieństwem kobiet w ciąży w Sanktuarium Matki Boskiej Matemblewskiej - ale to tylko dlatego, że to jest właśnie Matka Boska Brzemienna :) Jak byłam w pierwszej ciąży, to zamówiłam mszę w podziękowaniu za dar macierzyństwa i z prośbą o szczęśliwe rozwiązanie, to ksiądz się zdziwił, bo mówi, że zazwyczaj msze takie są już po rozwiązaniu ;)

@Dzidziu ja też jadałam co 3-4h, a teraz nie mogę 😭 jak nie zjem choćby cukierka po tych 2 godzinach to czuję się coraz gorzej. W pierwszej ciąży unikałam słodyczy i słodkiego, a teraz też pochłaniam, bo mi to pomaga :/
To pewnie było zbiorowe błogosławieństwo? Ja miałam indywidualne, po łacinie. :)

reklama
Do góry