Ja to kompletnie nie czuje nicO starszej córce mówię. Teraz mam 10+4, nie znam płci, ale też będzie córa. Pewna jestem![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to kompletnie nie czuje nicO starszej córce mówię. Teraz mam 10+4, nie znam płci, ale też będzie córa. Pewna jestem![]()
Czemu, moj lekarz w 12 tyg powiedział ze bedzie chłopak i nie ma nawet wątpliwości najmniejszych i jestJa to kompletnie nie czuje nicdzisiaj 12+6 to raczej wątpię żeby było na 100% widać, ale pewnie powie jak będzie przypuszczać jaka płeć
chyba, ze dziecko się odwróci i nie będzie chciało współpracować
![]()
Ja to myślę że jest za wcześnieCzemu, moj lekarz w 12 tyg powiedział ze bedzie chłopak i nie ma nawet wątpliwości najmniejszych i jest![]()
Syna tez zauważyli już w 12 tyg. Chyba łatwiej zauważyć jąderka. Z córka dopiero koło 16 tyg mówili.Czemu, moj lekarz w 12 tyg powiedział ze bedzie chłopak i nie ma nawet wątpliwości najmniejszych i jest![]()
Trzymam mocno kciuki!Hej dziewczynkiJa mam dzisiaj pierwsze badanie prenatalne o 16.20
Trzymajcie mocno kciuki! Objawy ciążowe znikome.. mam nadzieje, ze wszystko będzie ok z dzieckiem
![]()
Taaaak zdecydowanie bo z córki moze sie zrobić chłopczyk jak później jąderka będzie widac a z chłopczyka juz rzadziej zeby siusiek "odpadł" ale bywa i tak moja kolezanka miała miec chlopaka a ma coreSyna tez zauważyli już w 12 tyg. Chyba łatwiej zauważyć jąderka. Z córka dopiero koło 16 tyg mówili.
Ta starsza tak miała. Ciągle odwrócona dupą do świata. Musialam fikołki kręcić na usg, żeby się pokazała.Ja to kompletnie nie czuje nicdzisiaj 12+6 to raczej wątpię żeby było na 100% widać, ale pewnie powie jak będzie przypuszczać jaka płeć
chyba, ze dziecko się odwróci i nie będzie chciało współpracować
![]()
Powodzonka na wizycieHej dziewczynkiJa mam dzisiaj pierwsze badanie prenatalne o 16.20
Trzymajcie mocno kciuki! Objawy ciążowe znikome.. mam nadzieje, ze wszystko będzie ok z dzieckiem
❤
Ja 30tka chociaż w sumie jeszcze 29 przez miesiąc [emoji16][emoji16] 2 ciąża .Hej dziewczyny mam nadzieję że się żadna na mnie nie pogniewa ale z ciekawości chciałam się zorientować jakie grupy wiekowe mamy tutaj [emoji3526] jakby ktoś chciał się podzielić to super, ja mam 24 lata i to moje pierwsza ciąża [emoji3526]