Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój stary tez jak kupi coś na co mam ochotę to czuję się jak bohaterKtóraś z Was pisała o brokule, serze feta i słoneczniku prażonym. Wspomniałam mężowi o tym i chyba zrozumiał, że w końcu mam na coś smaka i pognał do Lidla. Mam 4 brokuły, których nie zjemalbo tylko troszkę
Za to mina męża bezcenna- jakby upolował dzikaehh ten mój stary ❤
Ja z Om mam na imię 25 kwietnia a z usg 3 majA jeszcze zapytam laski kto jest na koniec kwietnia? @magdula36 tto wiem. Czy my zamykamy miesiąc?
Tak ja tez tak mam ze nieraz trace świadomość jakby umysłu zjem i mija 5min odzyskuje świadomość i wzrokJa tez mialam takie spadki cukru, ze az bylam bliska utracie przytomnosci, wyszla mi hipoglikemia reaktywna, pilnuje diety IO i jest lepiej
U mnie wiedza rodzice, tescie, dzieci i od wczoraj wiedza w pracy.
Po 3 dniach przedszkola dzieci juz maja katary, wiec pewnie skoncze na L4 szybciej niz zakladalam :/