P
pożegnanie
Gość
Jak nic nie swedzi i nie piecze, sikasz normalnie to jest okDziewczyny mam dzis taki żółty śluz? Kolor jak u kurczaka Miałyście cos takiego?

A kłuje Cie po bokach? Bo mnie trochę wierci delikatnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak nic nie swedzi i nie piecze, sikasz normalnie to jest okDziewczyny mam dzis taki żółty śluz? Kolor jak u kurczaka Miałyście cos takiego?
Brawo,Dziewczyny mialam dzisiaj wizytę i moje maleństwo ma już prawie 5cm. Z terminu OM wychodzi 11+2 ale z USG 11+4 więc chyba ładnie rośnie no i termin porodu co USG coraz wcześniej wychodzi. Dzisiaj wyszło że 4 kwietnia. ZobaczymyA tak w ogóle to powiem Wam ze jesteśmy wariatki a ja to na pewno haha Lekarz mi powiedzial ze mam się tak nie stresować tą ciąża. Bo póki nie slyszalam ze serduszko bije to bylam bardzo spanikowana
ale teraz już jestem przeszczesliwa i spokojniejsza
Prenatalne 30 września.
Tak mi też wyznaczyli sami, podałam wiek ciąży z 1.USG z OM i zapisali na 12+0.Jak byłam w pon 14.09 na wizycie to dostałam skierowanie, we wtorek dzwoniłam, było wtedy chyba 7 tyg. I 3 dni, podałam termin porodu i sama wyznaczyła mi babka na 19.10
Będzie dobrze... Trzymam kciukiDziewczyny, u mojej malej jednak okazało się, że ma jakiś wirus tylko. Normalnie nie spalam cala noc, wyłam jak dzieciak.
Stary jutro wyjezdza o 5.30 ja mam wizyte o 8. Po prostu cudownie
Depresja totalna.
Tarczyca spadla mi do 6, ale rodzinna mowi, że najpewniej podniosą mi dawkę lekow. Ale to juz jutro z ginekologiem musze ustalić.
Ciesze sie, ze to wirus, a nie niewydolność nerek!!! Zdrowia dla Małej!Dziewczyny, u mojej malej jednak okazało się, że ma jakiś wirus tylko. Normalnie nie spalam cala noc, wyłam jak dzieciak.
Depresja totalna.
Tarczyca spadla mi do 6, ale rodzinna mowi, że najpewniej podniosą mi dawkę lekow. Ale to juz jutro z ginekologiem musze ustalić.
Ja nie mogę jezdzic, od razu rzygam, jak tylko auto rusza. Ale na szczęście mam blisko ginekologa.Ciesze sie, ze to wirus, a nie niewydolność nerek!!! Zdrowia dla Małej!
Penwie faktycznie Ci zwiększa dawkę.
Ja 08:30 mam badania i tez jadę taxa, nawet wolę, bo wiem że się nie spóźnię.
Musi byćBędzie dobrze... Trzymam kciuki
Jestesmy z toba i bedziemy cie wspieracDziewczyny, u mojej malej jednak okazało się, że ma jakiś wirus tylko. Normalnie nie spalam cala noc, wyłam jak dzieciak.
Depresja totalna.
Uff, jak dobrzeDziewczyny, u mojej malej jednak okazało się, że ma jakiś wirus tylko. Normalnie nie spalam cala noc, wyłam jak dzieciak.
Depresja totalna.