Martxx1
Fanka BB :)
DziękujęNa razie ok,ale ja też juz przeziebienie zaliczyłamDuzo zdrówka dla Ciebie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęNa razie ok,ale ja też juz przeziebienie zaliczyłamDuzo zdrówka dla Ciebie
Ja również zaliczyłam przeziębienie 6 dniowe w 7tyg dzis mam 8+3 i na szczęście przeszłoTrzymam kciuki za wizyty ❤❤
U mnie dziś 7+7 ❤
Walczę dalej z katarem. Ciężko. A jak u Was zdrowe?![]()
Ja miałam dwu dniowy ból gardła, ale nos mam zapchany od tygodniaJa również zaliczyłam przeziębienie 6 dniowe w 7tyg dzis mam 8+3 i na szczęście przeszłozdrowka
Na kiedy kochana masz termin?Ja również zaliczyłam przeziębienie 6 dniowe w 7tyg dzis mam 8+3 i na szczęście przeszłozdrowka
Na 28 kwietnia z Om na 24 kwietnia z Usg i jeszcze pewnie wcześniej bo będę mieć CC a chyba biora tydzień lub nawet 2 przedNa kiedy kochana masz termin?
No i ja cos mam pozapychany ale juz sie tak przyzwyczail am ze nawet nie zwracam na to uwagiJa miałam dwu dniowy ból gardła, ale nos mam zapchany od tygodnia![]()
Wiesz co mamy tu dom świeżo wykończony, został pokoik dla dzieci wykończyć co wlasnie maz z teściem robią, mam oddzielne piętro 120m2 ogromny ogrod w ktorym mam i zjezdzalnie i 2 piaskownice i domek hustawki dla dzieci, na dole mam tesciowa ktora mi ogromnie pomaga i psychicznie i z dzieckiem ale na zasadzie takiej ze i my jej pomagamy bo ma 24 letniego syna z porażeniem mozgowym plus jest po wycięciu macicy i przypadkowym wycięciu części jelita, więc nie może dzwigac, szkole od przedszkola do lo mamy 300m od domu szkoda by mi było tego wszystkiego zostawić tym bardziej ze wiąże sie to z braniem kredytu a poki co nie mamy żadnych kredytow itp
O kochana to czekam na wieści! Ja na 30 według USG a wedlug OM 26 kwiecień, ale wedlug makulatura powinnam być w 10 tc, a jestem w 8Na 28 kwietnia z Om na 24 kwietnia z Usg i jeszcze pewnie wcześniej bo będę mieć CC a chyba biora tydzień lub nawet 2 przed
Dzis mam wizyte i leze sparalizowana ze strachu jeszcze nigdy tak sie nie balam przed Usgmaz mi melise zrobił