reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Nie przejmuj się. Moja ginka na wszystkie pęcherzyki mówi że za wolno i za mało [emoji14]
Najważniejsze że jest!
Hej dziewczyny, dziś byłam na pierwszym USG owulacyjnym i mamy jeden pęcherzyk w prawym jajniku. Ale lekarz nie miał jakoś entuzjazmu
Mówiąc, że to dobrze więc sama nie wiem co myśleć. Ale przynajmniej to chyba znak że Aromek działa dobrze ( choć dał mi popalić). Teraz czekam do wtorku kiedy mam 2 USG. Wtedy doktor ma też powiedzieć mi co dalej ...

reklama
Nie przejmuj się. Moja ginka na wszystkie pęcherzyki mówi że za wolno i za mało [emoji14]
Najważniejsze że jest!
Mój niby był zadowolony ale tak nie był przekonowujący. Powiedział że spokojnie sobie urośnie. Ale może wy wiecie ale chciał w jakimś celu obejrzeć mój kark. Lekko dotknął i tyle. A zapomniałam się dopytać w jakim to było celu . Macie jakiś pomysł?

Nie mam pojęcia po co, może jakiś zbok?? [emoji38]

Mój niby był zadowolony ale tak nie był przekonowujący. Powiedział że spokojnie sobie urośnie. Ale może wy wiecie ale chciał w jakimś celu obejrzeć mój kark. Lekko dotknął i tyle. A zapomniałam się dopytać w jakim to było celu . Macie jakiś pomysł?

Niee wątpię ,ja pomyślałam że coś związane z tarczyca albo sprawdzał czy nie jestem odwodniona.To było dosłownie sekunda ogarnęłam włosy dotknął i mogłam się iść ubrać. Jeszcze wywaliłam oczy, bo mnie zaskoczył i myślałam że źle usłyszałam. 😁😁 I oczy jak pięć złoty i pytam się czy mam pokazać kark. A on tak. I dziękuję. 😆😅

Ciekawe. To zapytaj przy okazji o co chodziło [emoji14]
Niee wątpię ,ja pomyślałam że coś związane z tarczyca albo sprawdzał czy nie jestem odwodniona.To było dosłownie sekunda ogarnęłam włosy dotknął i mogłam się iść ubrać. Jeszcze wywaliłam oczy, bo mnie zaskoczył i myślałam że źle usłyszałam. [emoji16][emoji16] I oczy jak pięć złoty i pytam się czy mam pokazać kark. A on tak. I dziękuję. [emoji38][emoji28]

Jeszcze jedno mnie zastanawia, miesiąc w miesiąc tak ze 2 lub 3dni przed @ dostawałam plamienie tzn brązowy kolor malutko zawsze było, wyczytałam kiedyś ze to organizm się oczyszcza itd... A w tym miesiącu nic czyściutko czy to może być jakiś znak? Serio zwariuje :(

Jeszcze jedno mnie zastanawia, miesiąc w miesiąc tak ze 2 lub 3dni przed @ dostawałam plamienie tzn brązowy kolor malutko zawsze było, wyczytałam kiedyś ze to organizm się oczyszcza itd... A w tym miesiącu nic czyściutko czy to może być jakiś znak? Serio zwariuje :(
to może to jest to !!! Myślałaś o teście z moczu czy chcesz jeszcze poczekać ? 🤩 trzymam kciuki !

reklama
Do góry