Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja z mężem też tak mamy. Dostawałam zastrzyki z immunoglobuliną w 28 tygodniu. W moim przypadku nie potrzebowałam drugiego zastrzyku po porodzie, ponieważ dzieci urodziły się z RH takim jakie mam ja. To nic strasznegoHej kochane, czytam Was wiernie zawsze bo lubię to co piszecie. Mam do Was ważne pytanie bo się martwię. Otóż lekarz zlecił badanie grupy krwi mojego narzeczonego i okazało się że on ma A RhD + a ja mam B RhD -. Powiedzcie mi czy coś grozi dzidziusiowi?Bardzo się boję.
Ale samo Usg? Bo ciągle zastanawiam sie jak zapisać się do luxmedu na badania samego usg w 13tygTzrymam kciuki za wszystkie wizyty i dzisiejsze i w tym tygodniu! ❤
Ja mam USG w Luxmed w czwartek.
Ja też!już się nie mogę doczekaćJa na wszelki wypadek wstrzymałam się do drugiego trymestru w który zaraz wskoczę i farbuje![]()
A ile zapłacili dla szefa, żeby wymyślił przypadki covid?Hej dziewczyny, cos od wczoraj mnie rozłożyłogłównie mokry kaszel męczący. A jeszcze mam od czwartku chorego dwulatka w domu i weź tu sie nim zajmuj... liczę, ze to od niego przeziębienie złapałam, bo z kolei u męża w pracy jakies przypadki covida sie ujawniły i jego szefostwo zamiast tym bardziej kierować na prace zdalna (pracował zdalnie 3 dni w tygodniu) to kaza mu częściej przyjezdzac, bo jego ludzie na kwarantannie
także trochę sie boje, w razie czego chyba zmuszę go, żeby wziął opieke na dziecko, w końcu ja mam zwolnienie na siebie...