reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Wiecie co chyba rozumiem powiedzenie ze dziewczynki zabierają matce urode jak nie będzie dziewczynki to sie naprawdę mocno zdziwię bo jak patrze na siebie w lustrze to zastanawiam sie czy to ja 😅😅 a Wy widzicie zmiane w swoim wyglądzie? Bo ja sie czuje jakby ktos mi podmienil twarz i założył perukę 😅
Ja wyglądam fatalnie niestety 😐nigdy nie miałam takich problemów z twarzą i niestety pojawiło się więcej cellulitu..

Tak sobie myślę, że byłam na wizycie 1 września, a kolejną mam 1 października. Wtedy był pęcherzyk, ciałko żółte i tyle. Zastanawiam się co będzie na kolejnej wizycie tej 1 października.. Czy tam wszystko ok czy nie..

No raczej na półkowych w 20tygodniu na bank widac 😜, u mnie w 20byl siusiak i został siusiak, raczej chodzi o pozycje ale lekarz i tak musi mierzyć więc przez te 30-40minut i tak pokaże a w 3d to wgl
3d usg sa fajne Chociaż ja sie chyba w tej ciazy nie zdecyduje bo to takie jakby fun dla rodziców 😁 moj maly pokazywal nam jezyk na usg 3d i zostalo mu to do dziś 😅

Tak sobie myślę, że byłam na wizycie 1 września, a kolejną mam 1 października. Wtedy był pęcherzyk, ciałko żółte i tyle. Zastanawiam się co będzie na kolejnej wizycie tej 1 października.. Czy tam wszystko ok czy nie..
I Ty wytrzymujesz? Ja bym w trakcie poszla gdzies indziej, prywatnie.
Który mialas tydzien wtedy?

Też poszłabym gdzieś indziej dla świętego spokoju, ale skoro jesteś spokojna to nie ma sensu 😁 ja jak byłam i byl tylko pęcherzyk i ciałko kazał przyjść za 2 tygodnie sprawdzić

to dzien po mnie:) Kurcze musi byc dobrze😍Kurde znowu jak debil naczytalam sie o wadach genetycznych i w moim wieku statystycznie chore dziecko rodzi 1/300 kobiet.statystycznie to 0,3% i pisza ze to duzo....przeciez to 3 promile😊 Juz sama nie wiem co o tym.myśleć. Nie mam na to wpływu to włączę pozytywy 😉
Pamiętaj że granica wieku też się przesuwa i zobacz choćby na gwiazdy które późno rodzą i mają zdrowie dzieci. Ok, może powiedzieć że mają kasę ale kasą wad genetycznych nie usuniesz choćbyś srała pieniędzmi.

reklama
Do góry