Patii_666
Fanka BB :)
Powodzonka trzymamy kciukiZa pół godziny badanie :-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzonka trzymamy kciukiZa pół godziny badanie :-)
Ja normalnie pracuję 8 godzin mimo ze czuje sie tak sobie. Niestety tez siedze po godzinach tyle mam pracy....Czasem po prostu z tego wszystkiego zapominam o objawach. Złapałam jakis nastroj depresyjny boje sie prenaralnych u Was wszystko super a ja sie boje [emoji22][emoji24]
Czuję jakby ktoś nadmuchiwał mi w brzuchu piłeczkę, która naciska mocno na drogi rodne (czuję ciśnienie i takie jakby parcie). Do tego spina mi się brzuch. I trwa to cały czas.A jak czujesz to ciśnienie? Mnie też w sumie od niedzieli boli, tak dziwnie..,
Kciuki zaciśnięteZa pół godziny badanie :-)
Mówią, że 10-11tydzień najgorsze, ale u mnie w sumie od 6 cały czas tak samo. Po 12 niby trochę lepiej, ale wczoraj była masakraNie straszJa tam czekam na 10 tydzień ze mdłości powinny być mniej uciążliwe a tu czytam 13 i jeszcze
![]()
Ja dzisiaj pary razy czułam takie jak przy okresie że zaraz ze mnie poleci, a wszystko zaczęło się od stosunku w niedzielę..Czuję jakby ktoś nadmuchiwał mi w brzuchu piłeczkę, która naciska mocno na drogi rodne (czuję ciśnienie i takie jakby parcie). Do tego spina mi się brzuch. I trwa to cały czas.
Mam dokładnie tak samo!Czuję jakby ktoś nadmuchiwał mi w brzuchu piłeczkę, która naciska mocno na drogi rodne (czuję ciśnienie i takie jakby parcie). Do tego spina mi się brzuch. I trwa to cały czas.
Ja też robię po 8 godzin, czasem w biurze, czasem na wyjazdach z klientami (organizuję wycieczki dla seniorówJa normalnie pracuję 8 godzin mimo ze czuje sie tak sobie. Niestety tez siedze po godzinach tyle mam pracy....Czasem po prostu z tego wszystkiego zapominam o objawach. Złapałam jakis nastroj depresyjny boje sie prenaralnych u Was wszystko super a ja sie boje![]()