reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
@Monika2211 dla lekarza fakt że udało mi się donosić ciąże i urodzić między 38 a 39tc daje duże światełko że taki urok mojej szyjki że się skraca, ale że nie skraca się dramatycznie. Szew będzie zakładany jak będzie to konieczne, narazie wszystko jest ok.
I oby tak już zostało! Trzymam mocno kciuki. W którym tygodniu jesteś? Ja się lekko podłamałam... Najpierw ta moja robota a teraz jeszcze powtórka z rozrywki z szyjką.

I oby tak już zostało! Trzymam mocno kciuki. W którym tygodniu jesteś? Ja się lekko podłamałam... Najpierw ta moja robota a teraz jeszcze powtórka z rozrywki z szyjką.
Dziś 10+4
Nie łam się, myśl pozytywnie a wszystko będzie ok. Nie bagatelizuj objawów i konsultuj się z lekarzem. A nagroda za wszystko czeka Cię w kwietniu :)

Monia naprawdę będzie dobrze, jestem przekonana ze juz jutro poczujesz ulgę. Odpoczywasz, Dzidziolek ❤ rośnie, a Mama tak się stresuje! Badanie zaraz, poprosisz o pomiar szyjki, a lekarzowi wynik juz powie co robić. Nie forsuj sie i nie wpadnij na pomysł mycia oknien, pasowania podług czy lepienia pierogów dla kompanii wojska! Netflix, kanpka z żółtym serem, chrupki jakies, śliwka na 2ke i 2 dni zlecą do piątku 😘😘😘❤!

reklama
Do góry