Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I oby tak już zostało! Trzymam mocno kciuki. W którym tygodniu jesteś? Ja się lekko podłamałam... Najpierw ta moja robota a teraz jeszcze powtórka z rozrywki z szyjką.@Monika2211 dla lekarza fakt że udało mi się donosić ciąże i urodzić między 38 a 39tc daje duże światełko że taki urok mojej szyjki że się skraca, ale że nie skraca się dramatycznie. Szew będzie zakładany jak będzie to konieczne, narazie wszystko jest ok.
Dziś 10+4I oby tak już zostało! Trzymam mocno kciuki. W którym tygodniu jesteś? Ja się lekko podłamałam... Najpierw ta moja robota a teraz jeszcze powtórka z rozrywki z szyjką.
Martxx1 ja Om miałam 22.07Haha, no naprawdę
Właśnie patrzę, że dziś powinnam mieć 2 okres![]()
Halina daneLaseczki pomozcie bi sie nie znam,wymusilam na rodzinnej badania krwi TSH i wyszlo tak:
Co z tym TSH i to free 4 Tsh cos duze.Zobacz załącznik 1179397
No jak jesteś w dolnej granicy normy, liczy sie ten wynik 1.1Laseczki pomozcie bi sie nie znam,wymusilam na rodzinnej badania krwi TSH i wyszlo tak:
Monia naprawdę będzie dobrze, jestem przekonana ze juz jutro poczujesz ulgę. Odpoczywasz, Dzidziolek ❤ rośnie, a Mama tak się stresuje! Badanie zaraz, poprosisz o pomiar szyjki, a lekarzowi wynik juz powie co robić. Nie forsuj sie i nie wpadnij na pomysł mycia oknien, pasowania podług czy lepienia pierogów dla kompanii wojska! Netflix, kanpka z żółtym serem, chrupki jakies, śliwka na 2ke i 2 dni zlecą do piątkuI oby tak już zostało! Trzymam mocno kciuki. W którym tygodniu jesteś? Ja się lekko podłamałam... Najpierw ta moja robota a teraz jeszcze powtórka z rozrywki z szyjką.
Dobre masz TSHLaseczki pomozcie bi sie nie znam,wymusilam na rodzinnej badania krwi TSH i wyszlo tak:
Bardzo dobry wynik TSH! Nie ma czym sie martwicLaseczki pomozcie bi sie nie znam,wymusilam na rodzinnej badania krwi TSH i wyszlo tak: