reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ja też po wizycie usg było mega szybkie bo powiedział że i tak w pon na prenatalne idę to bd wszystko dokładnie itd no, ale robił przez brzuch i maluch tak fikał ze ledwo zdjęcie szło mu zrobić hehe następna wizyta za dwa tyg 7.10 bo kazał, mi zrobić te tsh czy stoi w miejscu czy mi spada bo nie wie czy zwiększyć. Dawkę czy jak. Współżyć moge luteinę dalej brać i nawet jak zacznę brac tabletki dla kobiet w ciazy w sensie witaminy to i tak mam brać kwas foliowy bo kobieta w ciazy nie przyswaja go tak i większość z moczem idzie więc to co przyjmiemy w tych witaminach to to że tak napisze wysikamy.
Pięknie zatem, super bo ma prenatalne spokojniejsza ciut! ❤ Dzidzia cudna❤🥰!

Mi lekarka wskazala tez zestaw witamin i metafolin.

Wiesz co, ja z moim kocham się średnio codziennie 😂. Ale też od jakichś 4-5 dni boli mnie podbrzusze. Wczoraj rozmawiałam z lekarzem, u mnie widzi, że wszystko ok i jeśli nie ma plamień to nie ma przeciwwskazań, ewentualnie mogę wziąć nospe.
mnie boli caly czas podbrzusze juz sie nawet przyzwyczailam😅

Ja właśnie wracam z wynikami pappa, lekarz napisał mi wcześniej SMS że wyniki prawidłowe. I faktycznie na ZD ryzyko jest jak 1:12000 niemal, więc myślę że ziemniaczek na 99% zrdowy :)
Co do mdłości i wymiotów...jabłko które zjadłam przed wyjściem nie dojechało ze mną po wyniki :( straszny wstyd bo nie miałam gdzie i wypadło (dosłownie) pod drzewem, jak bezdomniak trochę. 😞

mnie boli caly czas podbrzusze juz sie nawet przyzwyczailam😅
Ja dzis mam jakiegos dola bo mnie dzis boli caly dzien... :( tzn od 12 czasem mniej wzielam sobie 2 no spe ale mam wrazenie ze tylko troszkę pomaga ale boli mnie generalnie jakby po bokach i u samej góry macicy nie mam jak się położyć poki moj dwulatek nie pojdzie spac :(

reklama
Do góry