Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie zatem, super bo ma prenatalne spokojniejsza ciut! ❤ Dzidzia cudna❤Ja też po wizycie usg było mega szybkie bo powiedział że i tak w pon na prenatalne idę to bd wszystko dokładnie itd no, ale robił przez brzuch i maluch tak fikał ze ledwo zdjęcie szło mu zrobić hehe następna wizyta za dwa tyg 7.10 bo kazał, mi zrobić te tsh czy stoi w miejscu czy mi spada bo nie wie czy zwiększyć. Dawkę czy jak. Współżyć moge luteinę dalej brać i nawet jak zacznę brac tabletki dla kobiet w ciazy w sensie witaminy to i tak mam brać kwas foliowy bo kobieta w ciazy nie przyswaja go tak i większość z moczem idzie więc to co przyjmiemy w tych witaminach to to że tak napisze wysikamy.
mnie boli caly czas podbrzusze juz sie nawet przyzwyczailamWiesz co, ja z moim kocham się średnio codziennie. Ale też od jakichś 4-5 dni boli mnie podbrzusze. Wczoraj rozmawiałam z lekarzem, u mnie widzi, że wszystko ok i jeśli nie ma plamień to nie ma przeciwwskazań, ewentualnie mogę wziąć nospe.
Jak masz czas to czemu nieW ogóle jak to jest czy można chodzić do lekarza na nfz i do lekarza prywatnie? Czy to e ogóle da się pogodzić? Żeby właśnie nie wydawać milionów na wyniki krwi?
Ja juz nam wybraneWłasnie w apce wyskoczyło mi żeby pomyśleć nad imieniem
A wy już myślałyście?
Ja dzis mam jakiegos dola bo mnie dzis boli caly dzien...mnie boli caly czas podbrzusze juz sie nawet przyzwyczailam![]()
Też o tym pomyślałam po fakcie że zawsze będę mieć w każdej torebce hihi@PałkaZapałka po takich akcjach noszę że sobą worki na wymioty.