reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziękuję Wam za słowa otuchy 🙂 w sumie rzeczywiście przynajmniej wiem że mogę zajść i to naturalnie . I też słyszałam że niby szybciej po poronieniu się drugi raz udaje .Tylko że wtedy jak się drugi raz uda to dopiero będę miała stracha ... Czy nie spotka mnie to kolejny raz ... Jednego się nauczyłam , co moja siostra powiedziała - nikomu nie mówić o ciąży do 3 miesiąca .

No właśnie w tym cyklu staram się podchodzić do tego zupełnie na chłodno... nie czytam o objawach itd, cały czas wręcz tłukę sobie do głowy ze to pewnie objawy nadchodzącej @, albo jakieś jesienne przesilenie bo cały dzień mogłabym spac a w nocy kręcę się z boku na bok 🤦🏼‍♀️ Może tez po prostu organizm robi sobie ze mnie jaja 🤷🏼‍♀️ W poniedziałek wg zaleceń gin powinnam iść na betę i jak pójdę to przynajmniej będę miała czarno na białym ☺
No i super, podejście na luzie i wolna głowa :p daj koniecznie znać co Ci wyjdzie ;) A ja będę trzymać mocno kciuki :D

Dziękuję Wam za słowa otuchy 🙂 w sumie rzeczywiście przynajmniej wiem że mogę zajść i to naturalnie . I też słyszałam że niby szybciej po poronieniu się drugi raz udaje .Tylko że wtedy jak się drugi raz uda to dopiero będę miała stracha ... Czy nie spotka mnie to kolejny raz ... Jednego się nauczyłam , co moja siostra powiedziała - nikomu nie mówić o ciąży do 3 miesiąca .
Teraz musi się udać. Przechodzimy pewnie w życiu wiele takich ciąż i o nich nie wiemy. Jak się wie to zaraz się człowiek zastanawia czy to chłopiec czy dziewczynka by była, oczy moje czy tatusia. Na spokojnie i na chłodno mimo że to bardzo przykre. Chociaż wiem że łatwo mówić. Mi nigdy coś się takiego nie stalo a całą ciążę się trzeslam. Najpierw powtarzalam sobie że się ogarne do 13 tc. Potem 20. Było jeszcze gorzej bo już znałam płeć i ten ktoś w brzuchu miał imię i swój pokój czekający na niego, potem 28 tc... a baaa naczytalam się opowieści o umierających dzieciach nawet w 9 mc. W 34 tc wyluzowalam się. Uwierzyłam że jestem urodzona do robienia dzieci. Zdrowa, dziecko zdrowe, wyniki idealne. W 35 tc wyladowalam w szpitalu z 3 pkt wody. Po szpitalu jeszcze okazało się że dwa głupie onkogenne papilomarusy gdzieś wygralam na loterii xd ale powtarzam sobie że w drugiej ciąży nie będę wcale nerwowa. 😀 w tej się stresowalam i mam jakieś wściekłe niemowle terrorystke. Xd nie można się w ciąży stresować bo takie efekty.

reklama
Ja naprawdę widzę i to że nie każda tu coś widzi nie znaczy że nie ma tym bardziej że na zdjęciu ująć te blada kreski jest ciężko. Moich tez tu mało kto widział A jestem w końcu 8 tc. Ja trzymam kciuki i liczę że za 2 dni nie będziesz mieć już wątpliwości, oby tak było![emoji3531]
Mam nadzieję [emoji7] śluz mam cały czas przezroczysty a czasem kremowy i jest go dużo, a zwykle przed @ miałam sucho

Do góry