reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Właśnie w tym cyklu się zawzięłam i robiłam testy co ok 4h. Ale i tak ten pik był rano. Nie z porannego moczu, ale rano. Potem już była kreska testowa w kolorze kontrolnej i następnego dnia już jaśniejsza. Też myślę, że może go wyłapałam, bo często robiłam testy. To była niedziela i miałam czas[emoji3526]
a z tym nie piciem 2h wczesniej to chyba ściema, nie? Bo ja dużo pije to jak miałabym robić te testy 🤣🤣🤣

@marina7 a jak u Ciebie z cytologia i tym asc usem. Wyjaśniło się? Bo widzę że się staracie :)
Tak staramy, ale w zasadzie nic nowego nie robiłam. Miałam tylko zalecenie powtórzyć cytologię za 3 miesiące i nic więcej, miałam też stan zapalny, a nie dostałam żadnych informacji czy coś przyjmować itp. Po @ przejdę się i dopytam, bo może przez to nam się nie udaje zajść? [emoji1745] Wczesniej udało się za 1 razem..

a z tym nie piciem 2h wczesniej to chyba ściema, nie? Bo ja dużo pije to jak miałabym robić te testy [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Ja się starałam nie pić. Wieczorem jak się rzuciłam na wodę to pół butelki wypiłam. Ale widzę różnice w testach w zależności od koloru moczu.
Mnie nadal bolą jajniki i macica a już jestem 4 dpo. I też się martwię, że pęcherzyk nie pękł [emoji47]

No właśnie, ktoś musi w tym nie mieć, żeby w następnym miał kto mieć kreski 😁😁
tak tez właśnie myśle 😁😁
No to witam w 1dc 🙂 paskuda mnie nie męczyła przed to teraz mi da w kość.... Alee niech mija szybko i tyle :) cykl wychodzi dalej w normie bo z 28 na 29 to żadna obsuwa więc teraz najlepszy czas bez natrętnych myśli :p
teraz to w ogóle będzie najlepsze pół miesiąca 😁😈

reklama
Do góry