Monika2211
Fanka BB :)
HahahahaMnie wykreca ale pije taki 100procent bez rozcieńczania . Czego się nie robi dla zdrowia haha Szczególnie że piło się w życiu wiele gorszych a niezdrowych rzeczy %%%![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HahahahaMnie wykreca ale pije taki 100procent bez rozcieńczania . Czego się nie robi dla zdrowia haha Szczególnie że piło się w życiu wiele gorszych a niezdrowych rzeczy %%%![]()
No stanowczo zzza wysokie...Miałam dzisiaj badanie krwi i wszystko ok, poza TSH 3,3, a na początku ciąży miałam 2,0. Czy to normalne, że TSH rośnie w ciąży czy powinnam zacząć się martwić?![]()
No właśnie nie, nigdy nie miałam problemów z tarczycą, zawsze miałam w granicy 1,5 - 2,0 a teraz w ciągu miesiąca wzrosło do 3,3No stanowczo zzza wysokie...
Bierzesz jakieś leki na tarczycę
Niee napisz do niej..No właśnie nie, nigdy nie miałam problemów z tarczycą, zawsze miałam w granicy 1,5 - 2,0 a teraz w ciągu miesiąca wzrosło do 3,3![]()
07.10 mam wizytę u prowadzącej to nie wiem czy poczekać czy skonsultować się wcześniej z endokrynologiem (o ile będą miejsca).
Chyba rośnie, bo z tego co kojarzę to dla każdego trymestru są odrębne normy ale czy aż takMiałam dzisiaj badanie krwi i wszystko ok, poza TSH 3,3, a na początku ciąży miałam 2,0. Czy to normalne, że TSH rośnie w ciąży czy powinnam zacząć się martwić?![]()
Please !!!! daj namiary na ten sokMnie wykreca ale pije taki 100procent bez rozcieńczania . Czego się nie robi dla zdrowia haha Szczególnie że piło się w życiu wiele gorszych a niezdrowych rzeczy %%%![]()
Normalne ze rośnie, bo dziecko z ciebie ciągnie, wynik do pilnej konsultacji z endokrynologiem,Miałam dzisiaj badanie krwi i wszystko ok, poza TSH 3,3, a na początku ciąży miałam 2,0. Czy to normalne, że TSH rośnie w ciąży czy powinnam zacząć się martwić?![]()
Do endokrynologa na nfz muszą cię przyjąć do 7 dni.No właśnie nie, nigdy nie miałam problemów z tarczycą, zawsze miałam w granicy 1,5 - 2,0 a teraz w ciągu miesiąca wzrosło do 3,3
07.10 mam wizytę u prowadzącej to nie wiem czy poczekać czy skonsultować się wcześniej z endokrynologiem (o ile będą miejsca).
Kurde a mi moja gin wystawia recepte... Dzwon zapytaj.. Przy takim wysokim tsh powinnaś leki brać...Do endokrynologa na nfz muszą cię przyjąć do 7 dni.
Prywatnie są teleporady, jak masz jakiegoś mistrza w swojej miejscowości to próbuj.
Dzięki teleporadom, dostąłam się do endo, do której terminy prywatnie to ponad pół roku czekania,i teraz sama mi ustawia terminy ( badania co 3 tygodnie ) , na nfz tez idę 9 żeby mieć skierowania na fundusz)