Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Beta z czwartku 19,1 mlu/ml
Dzisiejsza 142,3 mlu/ml [emoji3590]
U mnie jest zawsze tylko wodnisty. Jak woda płynie i mój gin powiedział, że to też jest śluz płodny.Dziewczyny niby testy owulacyjne mam pozytywne w apce też owulacja pokazuje na jutro ale śluzu płodnego nie mam wcale tylko taki wodnisty biały? Nie wiedziecie dlaczego tak może być?
Potwierdzam [emoji16][emoji16]U mnie jest zawsze tylko wodnisty. Jak woda płynie i mój gin powiedział, że to też jest śluz płodny.
Potwierdzam [emoji16][emoji16]
To jest sprawa indywidualna tak samo jak nie ma co porównywać swojej ciąży do ciąży innej dziewczyny i tak samo dziecka do innego dziecka. Wszystko dzieje się w swoim tempie.Aaa ja myślałam że taki ciągnący ma być w takim razie nie będę się stresować niepotrzebnie [emoji16][emoji16]
Kupiłam zrobiłam ,negatywTak, córa ma już 7lat![]()
U mnie to samo nawet przyjaciółka zaszła w ciążęJak dobrze mieć dziewuszki, które też się starająu mnie ostatnio wśród znajomych jakiś "baby boom" dosłownie
![]()
Nooo i jeszcze 2 kreseczki zobaczymy ja ci mówięIdziemy łeb w łeb [emoji16][emoji16]