elysia141
Fanka BB :)
Partner trochę zbladłNoooo właśnie mądra decyzja weryfikacja badania!!! Gratuluję Córci ❤❤❤! Wspaniała wiadomość!! ❤![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Partner trochę zbladłNoooo właśnie mądra decyzja weryfikacja badania!!! Gratuluję Córci ❤❤❤! Wspaniała wiadomość!! ❤![]()
Dlatego ja zakładam spódniczkę. Dostęp i dołem i przez brzuchA to jakoś specjalne przygotowanie ?![]()
Też mam jutro tylko na 10:20
Mogę wiedzieć co zakładasz? Bo w sumie nie wiem, czy spodnie, czy sukienka/spódnica.. niby przez brzuch to spodnie mogłyby być, a jak jeszcze będzie chciał od środka, sama nie wiem
Ale to możliwe ta kreska sie pojawia i zniknie po ciąży!!! Chyba, ze wg sieci za wczesnie, ale tam siećGratuluję wszystkich wizyt, rośnijcie zdrowo
Dziewczyny, nie denerwujcie się na zapaszaufajcie swoim lekarza, w razie czego skonsultujcie z drugim i napewno nie szukajcie statystyk, widełek i historii w necie.
Ja np mam już tą śmieszna czarna kreskę na brzuchy, choć wg internetu w 11+3 jest to niemożliwe, więc ja, mama, mąż i przyjaciółka mamy wadę wzroku i omamy, bo widzimy czarne, pionowe kreski
Także trzymajcie się ciepło i trochę pozytywnej energii znajdźcie w chipsach albo batonikach, co kto lubi![]()
w pierwszej ciąży miałam najpierw przez brzuch, a później jeszcze od dołu, bo lekarz chciał sprawdzić, czy z szyjką i jajnikami wszystko ok, a teraz jak byłam tydzień temu to miałam tylko przez brzuch i chyba zwracała uwagę na to, czy brzuszek już jest widoczny - może to ma jakieś znaczenieNo właśnie, a prenatalne jest już przez brzuszek prawda?
Nie miałam jeszcze usg przez brzuch, ale to będzie dziwne uczucie![]()
Przez brzuch.. Spodnie miałam dzisisj lekko tylko kazał zdjąć na dół bo tam na dole dzidzia jest...A to jakoś specjalne przygotowanie ?![]()
Też mam jutro tylko na 10:20
Mogę wiedzieć co zakładasz? Bo w sumie nie wiem, czy spodnie, czy sukienka/spódnica.. niby przez brzuch to spodnie mogłyby być, a jak jeszcze będzie chciał od środka, sama nie wiem
Dobrze jest!!! Glukoza elegancka, a w ciąży czasami cos jest odchylene, ja mam 77% neutrocytów, a jest do 70% we krwii i moja lekarka mówi, że prawidłowe!!!Dziewczyny mam wyniki moczu PH 6, ale wyszły mi jakieś nabłonki płaskie liczne w preparacie i białko 1-3 w p w.
Glukoza na czczo 77
A morfologia spoko tylko leukocyty lekko wyżej i HCT niżej, ale nie wiem co to
Chyba jest ok?
Ja miałam tak i takPrzez brzuch.. Spodnie miałam dzisisj lekko tylko kazał zdjąć na dół bo tam na dole dzidzia jest...
Nooo pięknie! Zatem gratulacje fikajacej Dzidzi❤!O, ja też Toruń
Już po badaniu USG. Wszystko ok, młode ciągle uciekało, fikało, machało rękami i nogami. Płeć nieznana, termin przesunął się z 07.04 na 03.04![]()
Taak morfologia jest super naprawdę, bardziej myślę o tym moczu, ale oczywiście przeczytałam w internecie, że w ciąży to normalne te płaskie nabłonkiDobrze jest!!! Glukoza elegancka, a w ciąży czasami cos jest odchylene, ja mam 77% neutrocytów, a jest do 70% we krwii i moja lekarka mówi, że prawidłowe!!!
Pokaż lekarzowi wyniki i spytaj o ocenę.
To chyba tylko ja przez sam brzuch.Ja miałam tak i tak![]()