Martxx1
Fanka BB :)
Kurde jest mega ten od mamy ginekolog. Ehh chyba zamówię co będę sobie w ciąży żałowaćDzięki Tobie dowiedziałam się że takie cudo jak segregator ciążowy w ogóle istnieje![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde jest mega ten od mamy ginekolog. Ehh chyba zamówię co będę sobie w ciąży żałowaćDzięki Tobie dowiedziałam się że takie cudo jak segregator ciążowy w ogóle istnieje![]()
A to nie dostałaś od ginekologa jak zakładał kartę ciąży? Bo ja dostałam segregator, ale taki zwykły, a ten od mamy ginekolog to sztosDzięki Tobie dowiedziałam się że takie cudo jak segregator ciążowy w ogóle istnieje![]()
Ty nie wariuj, bo tętno naszych dzieci bije 2x szybciej jak naszeWiecie co tak sobie siedzę i czekam na córkę.. I czytam.. Bo zaniepokoiło mnie wysokie tętno mojego maluszka. I czytam że powinno być max do 160 a my mieliśmy 178zawarjuje zaraz....
Jak Ci to sprawi radość to pewnie - zamawiaj, jestem zwolenniczką rozpieszczania i nagradzania samych siebieKurde jest mega ten od mamy ginekolog. Ehh chyba zamówię co będę sobie w ciąży żałowaćzawsze to taki materiał co nie zaleje i w ogóle
![]()
Jeny współczujęOdebrałam wyniki testu pappa, wczoraj miałam usg i krew a dziś już cały opis. Test pappa wyszedł zle dla trisomni 21![]()
Chciałabym.. Ale jakoś tak samoTy nie wariuj, bo tętno naszych dzieci bije 2x szybciej jak nasze![]()
No kurcze nie dostałam i to ani w tej ani w poprzedniej ciąży. Na następnej wizycie składam reklamacjeA to nie dostałaś od ginekologa jak zakładał kartę ciąży? Bo ja dostałam segregator, ale taki zwykły, a ten od mamy ginekolog to sztos![]()
A wiecie co mój prawie dwu latek praktycznie nic nie mówi, jeszcze z pół roku temu mówił mama tata koala,baba, gdzie, kap kap kap, a teraz nie chce nic mowicChyba też zainwestuje w te książeczki. Szymek wie że dzidziuś jest w brzuszku, przytula się, głaszcze, robi pierdziochyale jak mówimy że niedługo będziemy mieć dzidziusia w domu to mówi że 'nie ce'
![]()