Martxx1
Fanka BB :)
No hahahha, kuźwa hahahahhahaahW sensie, ze urodzisz konia i kozę?Lepiej już nie czytaj
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No hahahha, kuźwa hahahahhahaahW sensie, ze urodzisz konia i kozę?Lepiej już nie czytaj
![]()
Też mi wychodzi dziewczynkaNiestety nie mogę sprawdzić czy mi się zgadza z synem bo on poczęty w 2018![]()
Niby jak to robisz???Też mi wychodzi dziewczynka![]()
O totototo tu za mało tam za dużo oooo a mi by C wystarczyło, wcale nie jestem zschłannaZobacz jaki wredny babsztyl z tej matki natury! Jednym daje mikroskopijne cycusie, a innym takie, że unieść je ciężko![]()
Korzystałam z tej tabelki od @Marynia88 - tam są daty poczęcia dla 2020 r.Niby jak to robisz???
Mi też wychodzi dziewczynka ale czekam na prenatalne...Też mi wychodzi dziewczynka![]()
O totototo tu za mało tam za dużo oooo a mi by C wystarczyło, wcale nie jestem zschłanna![]()
Zatem spokojne jutroWitam wszystkie Mamy [emoji3526][emoji1768] Czytam Was od kilku tygodni ale dopiero założyłam konto [emoji2957] to moja pierwsza ciąża, mam 28 lat [emoji846] byłam dzisiaj na wizycie u gina, chciałam USG bo nie widziałam dzidzi miesiąc, a miał nie robić bo jutro jadę na prenatalne, ale chciałam jechać spokojnie [emoji3526] Wszystko jest ok! Podobno " nie oficjalnie chłopak" [emoji39][emoji28] pozdrawiam Was serdecznie !! [emoji846][emoji846]Zobacz załącznik 1182686
Trisomnia 21 oznacza ryzyko choroby zespołu downa. U mnie wyszło 1-67 gdzie ryzyko podstawowe dla mojego wieku (37) jest 1-146Jeny współczujęA co oznacza 21?
I co kochana będziesz działać dalej ?Trisomnia 21 oznacza ryzyko choroby zespołu downa. U mnie wyszło 1-67 gdzie ryzyko podstawowe dla mojego wieku (37) jest 1-146