Mała.czarna
Fanka BB :)
Ja piwko tez pilam dzien przed ale jednak czlowiek nie wie kiedy wypije te ostatnieJa się ciesze ze zdążyłam jeszcze 2 dni przed @ wypić butelkę wina [emoji23] bo teraz to długo nie poczujemy tego smaku..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja piwko tez pilam dzien przed ale jednak czlowiek nie wie kiedy wypije te ostatnieJa się ciesze ze zdążyłam jeszcze 2 dni przed @ wypić butelkę wina [emoji23] bo teraz to długo nie poczujemy tego smaku..
Właśnie miałam pisać że są przecież bezalkoholowe winaojjj racja. poczekamyja kilka dni po owu pilam bardzo dobre bezalkoholowe wino, ale w sumie ono ma 0.5% chyba, wiec teraz bym nie wypila. poszukam moze w internecie, ja nie musze miec tych procentow, po prostu lubie sobie czasem usiasc z lampka wina
![]()
Ja wczoraj pilam Łomża ogorkowa 0.0% zajebista powiem Wamojjj racja. poczekamyja kilka dni po owu pilam bardzo dobre bezalkoholowe wino, ale w sumie ono ma 0.5% chyba, wiec teraz bym nie wypila. poszukam moze w internecie, ja nie musze miec tych procentow, po prostu lubie sobie czasem usiasc z lampka wina
![]()
Abstynencji?Zazdroszczę wam!
Właśnie miałam pisać że są przecież bezalkoholowe wina![]()
Nie piłam tegosa sa i na szczescie coraz wiecejale nie polecam tego z Lidla
![]()
Ja też mam 4 czerwiec i mam 5+1Ja tez mam 4 czerwiec a 4+6![]()
Szkoda zw nie jestemy z twgo samego misata to moze bysmy trafily na ta sama saleJa też mam 4 czerwiec i mam 5+1![]()