Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super brzusioOjj u mnie dzisiaj piękna pogoda była, więc oczywiście pranie wylądowało na dworzeprzywieźli też nam dzisiaj łóżko, ale było za duże żeby zmieścić się na schodach, próbowali przez okno na piętrze
ale niestety nie utrzymali, spadło i się rozdarł materiał na rogu i koniec końców pojechało z powrotem do warsztatu i będzie w środę
także dalej musimy spać na kanapie w salonie
...ale chociaż łóżko śliczne i mega wygodne, więc tyle dobrego
Jak tam wasze brzuszki? Ja już nie wchodzę w żadne spodnie sprzed ciąży i zostały mi sukienki i ciążówki![]()
Ojej, współczujęJa właśnie leżę poMusialam w trzecią ciąże zajść żeby się przekonać co to ciążowe mdłości i wymioty i ja już podziękuje. Dzieci mi żal bo nawet się z nimi nie bawię prawie wcale teraz tylko wszystko do minimum sprowadzone.
Nie strasz świrusamiWłaśnie dziewczyny, może z tym prywatnym jeszcze zaczekajmy, aż trochę popiszemy i zobaczymy, kto tylko przelotem, a kto zostajeda się wtedy wyeliminować "podglądaczy". Na moim poprzednim forum trafiali się stalkerzy, którzy niby coś popisali dwa razy, a potem jeden nękał dziewczynę na prywatnym.
Ojej super....ja tylko tydzien roznicy /12/ i ledwo u mnie cokolwiek widać.#brzuszek13+3Chodzę już w legginsach ciazowych r. M
Ja w tej ciąży mam podobnie. Ogólnie czuje się źle. Wczoraj znowu ból głowy i temperatura 37.6 [emoji17] . Z powodu złego samopoczucia nie nam siły nawet pisać na forum chociaż czytam regularnie.Ja właśnie leżę po [emoji2961] Musialam w trzecią ciąże zajść żeby się przekonać co to ciążowe mdłości i wymioty i ja już podziękuje. Dzieci mi żal bo nawet się z nimi nie bawię prawie wcale teraz tylko wszystko do minimum sprowadzone.
No ja wlasnie od kilku dni mam zawroty i bol głowy. W pracy zrobilo mi sie słabo.Wcale mi sie niestety nie polepszaU mnie meliska na zmianę z mięta
Ale gorsze są chyba zawroty głowy..
Moja ulubiona herbatka to łączyła, ale ma szyszki chmielu i w sumie nie wiem czy mogę czy nie, więc ograniczyłam ją znacząco
No a jak ktos bedzie chcial dołączyć?O propozycję zamknięcia forum na hasło![]()