reklama
Super [emoji173][emoji16] czyli miałaś dzisiaj 5+6 tak? [emoji16] nie mogę się doczekać wizyty, chociaż liczę się z tym, że może jeszcze nic nie być widać [emoji16]Już po wizycie! 6 tydzień, układ krążenia już jest! Widziałam jak się "Trzepocze", wysoko zagnieżdżony pęcherzyk ciążowy w styczności z pęcherzykiem żółtkowym, widoczny zarys płyty zarodkowej długości 1,5mm [emoji33][emoji64][emoji193]
Zobacz załącznik 1184695
Starlights
Fanka BB :)
Hej dzień dobry z rana!
U mnie dziś 5t3d i w sumie objawów ciąży brak, oprócz bólu piersi. Nie chcę narzekać, ze czuję się dobrze, ale wiecie jak jest
Czy któraś może też ma taka incognito ciążę?
U mnie dziś 5t3d i w sumie objawów ciąży brak, oprócz bólu piersi. Nie chcę narzekać, ze czuję się dobrze, ale wiecie jak jest
Dzej.zi
Hej, u mnie to zależy od dnia z tymi objawami jednego dnia są bardziej nasilone innego prawie wcale jedynie piersi czuje cały czas [emoji85]
Hej dzień dobry z rana!![]()
U mnie dziś 5t3d i w sumie objawów ciąży brak, oprócz bólu piersi. Nie chcę narzekać, ze czuję się dobrze, ale wiecie jak jestCzy któraś może też ma taka incognito ciążę?
Ariszka
Incognito haha ja mam. Mdlosci takie naprawde mini mini przez chwilę rano jak wstanę. Ale gdyby nie wiedziala ze jestem w ciazy to pewnie bym na nie nie zwróciła uwagi. Piersi czuje, prawie bez przerwy. Od kawy mnie nie odrzuciło, wręcz przeciwnieHej dzień dobry z rana!
U mnie dziś 5t3d i w sumie objawów ciąży brak, oprócz bólu piersi. Nie chcę narzekać, ze czuję się dobrze, ale wiecie jak jestCzy któraś może też ma taka incognito ciążę?

Domi_Polka
Dzień dobry. Jeden dzień nieobecności i 14 stron do czytania , haha
Piękny widok z usg
już się doczekać nie mogę swojego!!!
Ja bety chyba jednak robić nie będę. Pracuje w przychodni i u siebie musze iść tsh pobrać . Wiec nie pójdę już drugi raz gdzieś indziej wystawiać żył do pobrania, a w pracy to od razu by się wydało jakbym kazała tez pobrać betę
Mój gin pracuje w mojej przychodni i w szpitalu + jeszcze w przychodni w której wykonują badania prenatalne. W moim mieście ma bardzo dobre opinie, dlatego terminy do niego szybko uciekają ... całe szczęście sama się umawiam i kontroluje jego grafik. W innym wypadku bym się stresowała i szukała innego lekarza.
W pierwszej ciąży rodziłam w Niemczech i tam dojeżdżałam prawie 50km do ginekolog bo była Polką, także gdybym miała dojeżdżać po raz kolejny ,ale do kogoś wartego tego dojazdu To zapewne bym jeździła
Mi dokuczają mdłości w dalszym ciągu, rano i wieczorem z podwójna siła !
wczoraj dopadł mnie taki ból głowy w pracy ze wieczorem w aptece kupiłam Apap i zjadłam jedna tabletkę. No inaczej bym nie dała rady. Migreny miewam często i właśnie się boje ich w ciąży
chyba ze znacie jakieś sposoby na migreny w ciąży?
w piątek miałam iść na rezonans głowy No ale chyba musze odwołać , bo to 1 trymestr..
ide jeszcze spać , może zasnę.

Piękny widok z usg

Ja bety chyba jednak robić nie będę. Pracuje w przychodni i u siebie musze iść tsh pobrać . Wiec nie pójdę już drugi raz gdzieś indziej wystawiać żył do pobrania, a w pracy to od razu by się wydało jakbym kazała tez pobrać betę

Mój gin pracuje w mojej przychodni i w szpitalu + jeszcze w przychodni w której wykonują badania prenatalne. W moim mieście ma bardzo dobre opinie, dlatego terminy do niego szybko uciekają ... całe szczęście sama się umawiam i kontroluje jego grafik. W innym wypadku bym się stresowała i szukała innego lekarza.
W pierwszej ciąży rodziłam w Niemczech i tam dojeżdżałam prawie 50km do ginekolog bo była Polką, także gdybym miała dojeżdżać po raz kolejny ,ale do kogoś wartego tego dojazdu To zapewne bym jeździła

wczoraj dopadł mnie taki ból głowy w pracy ze wieczorem w aptece kupiłam Apap i zjadłam jedna tabletkę. No inaczej bym nie dała rady. Migreny miewam często i właśnie się boje ich w ciąży

w piątek miałam iść na rezonans głowy No ale chyba musze odwołać , bo to 1 trymestr..
Niesia90
Ja mam tak samoHej, u mnie to zależy od dnia z tymi objawami jednego dnia są bardziej nasilone innego prawie wcale jedynie piersi czuje cały czas [emoji85]

Ja niestety mam migreny od dziecka a w tym roku stuknie mi 30.. mam dwie ciaze za sobą i w kazdej to bylo roznie ale nie mialam sposobuDzień dobry. Jeden dzień nieobecności i 14 stron do czytania , haha
Piękny widok z usgjuż się doczekać nie mogę swojego!!!
W pierwszej ciąży rodziłam w Niemczech i tam dojeżdżałam prawie 50km do ginekolog bo była Polką, także gdybym miała dojeżdżać po raz kolejny ,ale do kogoś wartego tego dojazdu To zapewne bym jeździła ☺
wczoraj dopadł mnie taki ból głowy w pracy ze wieczorem w aptece kupiłam Apap i zjadłam jedna tabletkę. No inaczej bym nie dała rady. Migreny miewam często i właśnie się boje ich w ciążychyba ze znacie jakieś sposoby na migreny w ciąży?
Ja też nie mam żadnych uciążliwych objawówHej dzień dobry z rana!![]()
reklama
jawdaniec
Aktywna w BB
Dzisiaj mam 5+6 wczoraj 5+5Super [emoji173][emoji16] czyli miałaś dzisiaj 5+6 tak? [emoji16] nie mogę się doczekać wizyty, chociaż liczę się z tym, że może jeszcze nic nie być widać [emoji16]