bleucoco
Fanka BB :)
No pewnieA to mozna brac cos przeciwbolowego na te skurcze??![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No pewnieA to mozna brac cos przeciwbolowego na te skurcze??![]()
Podobno nie da się określić kiedy nastąpi poród nawet mimo skurczy przepowiadających czy odejścia czopa śluzowegoNie ma reguły.
Ajej! To ja całą ciążę roboty budowlane w mieszkaniuokazało się, że w 39 tygodniu pomoc przy wieszaniu lampy sufitowej... kończy się naderwaniem więzadeł macicytak więc żadne tam przepowiadające tylko moja głupota
![]()
Ajej! To ja całą ciążę roboty budowlane w mieszkaniu![]()
ParacetamolA to mozna brac cos przeciwbolowego na te skurcze??![]()
Ja właśnie rozpoczynam 2 dzień życia w bóluPodobno nie da się określić kiedy nastąpi poród nawet mimo skurczy przepowiadających czy odejścia czopa śluzowegoNie ma reguły.
Ja właśnie rozpoczynam 2 dzień życia w bólu [emoji14] wczoraj bóle takie miesiączkowe , do zniesienia ale dziś to dopiero jazdaból jakby ktoś mi zgniatał kręgosłup . Koleżanka mówiła ze chodziła 3 dni z takimi bólami zanim urodziła . Nie wiem czy dam radę do jutra .
To ja akurat torba prawilnie spakowana na miesiąc przed terminemno - ja to mam tryb "jeszcze zdążę to tamto siamto" ale tak się wystraszyłam, że aż jednak spakowałam torbę do szpitala...- bo oczywiście to olałam wcześniej, wychodząc z założenia, że ona i tak urodzi się później.
Jak już idzie na krzyż to już chyba te właściwe bóleJa właśnie rozpoczynam 2 dzień życia w bóluwczoraj bóle takie miesiączkowe , do zniesienia ale dziś to dopiero jazda
ból jakby ktoś mi zgniatał kręgosłup . Koleżanka mówiła ze chodziła 3 dni z takimi bólami zanim urodziła . Nie wiem czy dam radę do jutra .