Ancka
Fanka BB :)
Ja teżJa też tak mam.. swoją drogą jak mam orgazm to mam wrażenie, że popuszczam(choć to nie ma miejsca)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja teżJa też tak mam.. swoją drogą jak mam orgazm to mam wrażenie, że popuszczam(choć to nie ma miejsca)
Nie zrobiłam, bo nie kupiłamObya jak Twój test
bo coś się migasz
![]()
Nie zrobiłam, bo nie kupiłam![]()
HahahaWysłać Ci? Przynajmniej mnie nie będzie kusić
![]()
Cos wiem o wydłużających sie cyklach... od maja do teraz z 26 do 38dni... i mam wrażenie ze wszystko przez tendencje do torbieli krwotocznychTeż bym tak chciała, wczoraj test biały a okresu dalej nie ma, zawsze mnie piersi przed bolały conajmniej 3 dni a teraz dopiero dzisiaj lekko zaczynam czuć, mam nadzieję, że nie będę musiała jeszcze 3 dni czekać, dzisiaj już 35dc,zawsze idealnie jak przejrzałam kalendarzyk od 2,5 roku 31 dni, czasem jakiś przeskok na 32,a tu w zeszłym miesiącu 33 a teraz już 35, ból miesiączkowy zawsze na 2dc a teraz miałam w 28dc,31,32 i dzisiaj, zwariować mozna
Noo to na co jeszcze czekamy? Skoro już nawet flo daje Ci znaka "zrób test"Hahaha
Dziś flo jednak oświeciło i wyszło szara kropka z napisem opóźnia ci się okres 1 dzień
No kur... Boję sięNoo to na co jeszcze czekamy? Skoro już nawet flo daje Ci znaka "zrób test"![]()
Cos wiem o wydłużających sie cyklach... od maja do teraz z 26 do 38dni... i mam wrażenie ze wszystko przez tendencje do torbieli krwotocznych![]()
Nie peniajNo kur... Boję się
Pierwsze słyszę. Ja od żadnego gin tego nie usłyszałam. A jak mam sikac jak mi się nie chce. Ja idę dopiero rano jak wstaje do toalety.Ginekolog zaleca mężczyźnie i kobiecie po seksie wysikać się